Vraag & Antwoord

Anders (software)

DW foutmelding

4 antwoorden
  • Telkens als internet opnieuw opstart krijg ik de volgende foutmelding : DW Dit programma heeft een ongeldige bewerking uitgevoerd en wordt afgesloten . Neem contact op met de leverancier als het probleem zich blijft voordoen Als ik deze foutmelding sluit werkt alles naar behoren , maar hoe kan ik deze melding voorkomen ?
  • Scan je register eens op DW. Dus: Start > uitvoeren > Regedit. Dan F3 (zo uit het hoofd) of via het menu ZOEKEN op DW. ZOek anders op AUTORUN en kijk of je dan iets vindt wat je niet kunt thuisbrengen. Recent wat vage shareware of freeware ofzo gedownload? Dat is het meest voorkomende. mvrgroet Edmond
  • Klinkt als een probleem met het programma DW. Het eerste dat je dus moet doen is uitzoeken wat dat programma kan zijn - klinkt het als de initialen van een programma dat je kent? Download Wonder bijvoorbeeld? Dergelijke downloadmanagers willen nog wel eens integreren met je browser, en dat lukt niet altijd even goed - vandaar. De oplossing kan dan zijn dat je het betreffende programma de-installeert. Mocht je zelf de boosdoener niet kunnen vinden, dan zou het ook om spyware kunnen gaan dat z'n taak niet kan uitvoeren en daardoor een foutmelding geeft. Laat [url=http://www.lavasoft.de]Ad-aware[/url] er eens op los.
  • http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=63774&highlight=dr+watson

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.