Vraag & Antwoord

Anders (software)

Berichten importeren

Anoniem
Berntet
2 antwoorden
  • Ik heb zojuist een pc opnieuw opgebouwd met Windows98, daarna Windows 98 SEUpdates eroverheen. Vervolgens via Windows Update alle vernieuwde bestanden en patches en updates enz opgehaald van de Microsoftsite. Oorspronkelijk draaide het ding onder Windows98 (eerste versie) met Internet Expoler 5. De hele Outlook Express-directory met alle .dbx-bestanden heb ik gekopieerd. Nu heb ik dus IE6 geïnstalleerd. Vervolgens wil ik mijn adresboek en mijn berichten weer importeren vanaf de kopie. Noppes, niks, nada!
    Toen weer installatie van versie 6 ongedaan gemaakt en terug naar 5. Adresboek kon ik nu moeiteloos importeren. Mijn berichten echter nog steeds niet. Dan maar weer naar IE6 en het nog eens geprobeerd. Ik krijg echter alleen de mogelijkheid om te importeren vanuit IE 4 of 6. Internet explorer 5 zit er als importmogelijkheid niet tussen. Rara, hoe kan dat? Hoe kan ik nu alsnog mijn berichten terugkrijgen?
  • Ik heb zelf berichten van outlook express 5 geimporteerd in outlook express 6.
    Dit door te kiezen om deze te importeren vanaf Microsoft Outlook Express 6 (idd vreemd dat Outlook express 5 er niet bij staat) en daarna te kiezen voor importeren van mail vanuit een OE6 opslagdirectory (ik vertaal het ff naar het nl omdat ik de en versie heb).

    Hierna de map aangeven waar je .dbx bestanden staan en importeren.

    1x heb ik problemen gehad dat ie mailtjes niet wilde binnenhalen, dit heb ik opgelost door in de veilige modus alles te importeren en dan map voor map (dus eerst postvak in, dan postvak uit, verzonden items, etc..)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.