Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Bijlage na scannen bij e-mail dubbel op

derkdejong
7 antwoorden
 • :o Als ik met mijn Canon scanner type FB330P een tekst of foto heb gescanned en als bijlage verstuur, krijg ik onder verzonden berichten zowel de paperclip als the tekst/foto visueel op heh grote venster gedeelte waar ik mijn schrijven moet doen. De ontvanger ziet hetzelfde verhaal. Vraag: Hoe haal ik het leesbare gedeelte weg en blijft de paperclip staan? Dank aan de lezer.
 • Wat voor e-mailprogramma gebruik je?
 • Ik gebriuk Ms Outlook Express 6. Werk met win 2000 en XP pro. Beide PC's vertonen hetzelfde euvel. Heeft temaken met Invoegen en daarn????? :o
 • ik krijg die situatie alleen als ik via plakken een plaatje toevoeg aan het mailtje. dus ik zie het plaatje in de tekst én als paperclip. gezien de bestandsgrootte van het mailtje wordt er slechts 1 bijlage verzonden.
  kies ik voor invoegen dan wordt alleen gemeld dat er een bijlage is, mar het mailtje is (dus) evengroot.
  ik gebruik opmaak-optie rtf-indeling
 • Derk,
  Bij mij doet het er niet toe hoe groot de bijlage is. Er moet ergens iets aangevinkt of open gelaten worden. Waar???
 • ik krijg het (nu thuis in outlook express) alleen maar voor mekaar als ik kies voor invoegen - afbeelding. dan komt het plaatje in het bericht zelf.
  ik gebruik die optie nooit, uitsluitend invoegen - bestand.
  waarschijnlijk zit hem daar dus de crux.
 • :roll: Ik heb het alleen bij scannen. Als ik gewoon b.v. de notulen van een vergadering schrijf in Word en ik maak daar een bijlage van,gaat alles O.K. ra ra. ra.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.