Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

878mb cd's niet herkent?

Anoniem
Kenny86
6 antwoorden
 • Ik heb nero 5.5.7.8 en ik wil met deze een bestand van 733mb branden op cd's van 878mb / 100min. Nu nero zegt telkens "steek een medium in met genoeg beschikbare ruimte" als ik wil branden. Nu ik heb overburn op staan en op 100 min gezet en mijn schrijver ondersteund dit want op de doos staat disc-at-once en track-at-one. Nu ligt dit aan de cd's of is er nog een instelling in Nero verkeerd ????
 • Nero zou die grootte inderdaad moeten ondersteunen, maar kan je wrtiter wel overweg met die grote CDRren? Dat ie Track at Once en Disk at Once ondersteunt, zegt helemaal niets, behalve natuurlijk dat DAO noodzakelijk is om te kunnen overburnen.
 • Is de film echt 733 MB of 733.000.000 bytes?
  Dit komt namelijk vaker voor en is (733.000.000 / 1024 / 1024) = 699 MB.
  Dit houdt in dat de film gewoon op een 700 MB / 80 min cd past.

  probeer het gewoon eens, misschien dat je writer de cd van 100min niet (goed) kan lezen. BTW ,wanneer je voor Disc Info kiest bij Nero, wat wordt daar aangegeven als vrije ruimte op die cd?
 • Ik heb even gekeken en hij zegt 140 mb beschikbaar :-s
 • Ik ben even gaan zien naar de site van de fabrikant
  ik wou de url geven maar die kwam niet op de jusite plek uit,
  dus heb ik de Features enz.. op mijn oude site geupload http://nathalie.web1000.com Als je daar kijkt bij disc format staat er : CD/CD-R/CD-RW formats both 8cm & 12cm discs (up to 99 min)
  dus deze cd's zijn 100 min en hij kan maar lezen tot 99 :( . Tja kan ik nu nog iet veranderen dat ze wel gaan . Of is het hopenloos en kan ik de cd's wegsmijten ????, ( was maar €7 hoor :wink: )
 • Stel bij overburning eens 99 minuten in i.p.v. 100 minuten. Verder kun je eens Feurio installeren. Een van de features van dit programma is dat het de maximale capaciteit van cdr's kan testen. Dit doe je via Extra -> test capicity of cdr in het menu van Feurio! cd-writer. Een demo van Feurio kan gedownload worden vanaf http://www.ahead.de .

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.