Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

cdrwin en invalid cue sheet

Bosje
5 antwoorden
 • Een aantal files uitgepakt naar een . cue en .bin file. In de .cue file staat het pad:
  FILE "D:\DUMP\1\NLI-ENC1.BIN" BINARY
  TRACK 01 MODE1/2352
  INDEX 01 00:00:00
  Als ik met cdrwin versie 3.8 het .cue sheet laad krijg ik de melding:
  Error: invalid cue sheet command at line 1. Unable to find or open file.
  Daarop heb ik bovenstaand pad in het cue sheet weggehaald, resp. vervangen door de partitie waarop de files bij mij staan, ik heb de files zelfs naar mijn d-schijf gecopyeerd, maar niets helpt.
  Kan iemand licht brengen in deze duisternis en mij uit de brand helpen?
  Bij voorbaat mijn hartelijke dank.
  Henkl.
 • Het is duidelijk dat je cuesheet beschadigd is. Nou heb ik wel eens van cuesheet creators gehoord, maar ik geen flauw idee of deze werken. Wat ik je aanraad is de .BIN file uit te pakken met Isobuster ( www.isobuster.com ) naar je HD. Daarna het geheel naar CD branden.
 • Upgrade naar de nieuwe versie van CDRWIn, ik dacht 4.x.
  Dan heb je de cue sheet niet meer nodig.

  nb. hoe heb je file naar de d;schijf gekopieerd ? Die moet staan in de map dump\1

  Stel dat het toch lukt met de cue-sheet en je brand de cd en je kijkt met de verkenner wat op de gebrande cd staat en je krijgt niets te zien dan zal je het alsnog met versie 4.x van cdrwin moeten branden
  Succes 8)
 • Bedankt voor de tips. Inmiddels ben ik er achter dat ik nog meer van het pad af had moeten halen. Als ik dat pad in de cue-file verander in "NLI-ENC1.BIN" BINARY gaat het branden moeiteloos van start. Alleen, na het branden krijg ik in Windows Commander (Verkenner) inderdaad niets te zien. OK, op naar versie 4 van CDRWIn dan maar. Grmbwl. Versie 3.9 is de nieuwste final-version. Versie 4 is er alleen nog maar in bèta-versie. Met Nero 5.5.9.0 lukt het branden overigens ook prima. Vreemd. kan iemand mij misschien nog vertellen hoe dat mogelijk is? De bin-file uitpakken met Isobuster levert ook een goed resultaat op.
 • Dat je in verkenner een lege CD ziet, ligt aan een illegale key. Het programma is zwaar beveiligd, bij gebruik van een illegaal serienummer lijkt ie een goede CD af te leveren, maar is het een blanco exemplaar. Versie 4 heeft, net als Nero, geen cue-sheet meer nodig om een CD goed af te leveren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.