Vraag & Antwoord

Anders (software)

word 2000

Anoniem
hh.from
7 antwoorden
 • Op mijn laptop met Windows Me heb ik een officiële Word 2000. De spellingcontrole werkt niet. Als ik F7 indruk en de spelling is gecontroleerd krijg ik de kreet, dat winword een fout heeft veroorzaakt in MSGRNL32.DLL en wordt de hele handel afgesloten. Wat kan er fout zijn?
  Herman
 • Word opnieuw installeren of reparatiefunctie gebruiken
  Hoe dit kan, gewoon Bill Gates bellen
 • met behulp van de office-cd even opnieuw op de hd zetten.
 • Alles geprobeerd Word verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Reparatie fumctie toegepast. Normal.dot verwijderd. Niets helpt, het probleen blijft.
  Herman
 • ff erase wk2 gebruiken. (windows office site) Die schoont je register. Vervolgens Word opnieuw installeren. Probleem is dan verholpen!
  Succes.
 • Volgens mij is het zo dat, zonder enige aanpassing de spelling/ grammatika controle (Nederlandse CD) van Word 2000 nooit heeft gewerkt.
  Als het goed is moet SP1 van Word die fout, die gewoon in Word zit en niets met je installatie te maken heeft, weer herstellen.
  Mocht dat niet lukken dan is er nog wel een manier om dat zelf te herstellen maar dan moet je in het register gaan werken. :wink:
 • [quote:8b3b540d24="Blueone"]Volgens mij is het zo dat, zonder enige aanpassing de spelling/ grammatika controle (Nederlandse CD) van Word 2000 nooit heeft gewerkt.
  Als het goed is moet SP1 van Word die fout, die gewoon in Word zit en niets met je installatie te maken heeft, weer herstellen.
  Mocht dat niet lukken dan is er nog wel een manier om dat zelf te herstellen maar dan moet je in het register gaan werken. :wink:[/quote:8b3b540d24]

  Ik draai word2000 zonder enige patch en geen probleem (behalve dan enige stomme foutjes die wel weer door een SP verholpen kunnen worden)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.