Vraag & Antwoord

Anders (software)

System Tray

7 antwoorden
  • Ik gebruik windows 2000 en heb dus niet die optie zoals bij XP om een aantal iconen te laten verdwijnen... Weet iemand misschien een goed programmatje waar je ongeveer hetzelfde mee kan doen als bij XP?
  • Ik heb het thuis op de pc staan, maar ik kan zo niet meteen op de naam komen. Zodra ik thuis ben (binnen een uurtje of twee), zal ik het je weten te melden. [edit] Ben dus nu thuis. [url=http://www.geocities.com/SiliconValley/Sector/3244/main.htm]rbtray[/url] is het programmatje dat je zoekt. Gewoon unzippen en in de map opstarten van het startmenu zetten. Als je een venster wilt minimalisaren naar de tray, met de rechtermuisknop klikken in de titelbalk en kiezen voor 'minimize in tray' [/edit]
  • Idd, dat is wat ik zocht... Thnx
  • [url=http://downloads-zdnet.com.com/3000-2094-10059232.html]PC Magazine's TrayManager[/url] is ook zo'n programma wat iconen uit je systray kan laten verdwijnen. [url=ftp://ftp.zdnet.com/acq/downloads/pub/zd/PCMag/traymgr.zip]Directe download link van versie 2.0[/url]
  • Of trailversie hier: http://www.actualtools.com/ Zie ook www.tweakxp.com/
  • Er worden hier wat progjes aangeraden om programma's naar de systray te laten minimalizeren. Niets mis mee natuurlijk maar als ik de vraag goed lees vraagt hij om programma's wat iconen uit de systray kan opruimen/berbergen. Als ik het nu helemaal mis heb, zal dit bericht binnen korte tijd zichzelf vernietigen :-?
  • Als ik het nu lees heb ik ook die indruk maar hij antwoorde toch dat het programma dat ik aanraadde helemaal was, wat hij nodig had. Du zal het wel ok zijn denk ik.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.