Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Spellingsontrole in word

None
4 antwoorden
 • Ik heb het volgende probleem: als ik een document wil laten controleren door de spellingcontrole dan sluit automatisch het programma. Het is dus net alsof ik op de"sluiten knop" rechtsboven druk. Echter zonder de vraag om het bestand op te slaan.
  Tot voor kort functioneerde alles goed, maar nadat ik de computer wat heb opgeschoond is het euvel ontstaan. Ik heb het programma al opnieuw geïnstalleerd, maar ook dat helpt niet. Wie heeft een oplossing.
 • heb je geen image om terug te gaan. Ik neem aan dat je die hebt gemaakt voor je going opschonen.

  Heb je de repair functie gedaan toen je hem opnieuw installeerde ?
  Anders uninstall, reboot daarna opnieuw installeren.

  Zijn er andere dingen die het niet meer doen ?
 • Welke Word hebben we het over? Voor Word 97 en 2000 is het niet voldoende om alleen het pakket via de officiele weg te uninstallen en daarna te installeren, je hebt dan eigenlijk weer de oude versie doordat erg veel dingen bij de uninstall niet van het systeem verwijderd worden. Microsoft heeft daarom speciale remove-programma's ter download op de site staanwaarmee je na een uninstall van Office het registry echt kunt schonen. Zoek maar op eraser2k.exe en eraser97.exe en het zou me niet verbazen als er voor OfficeXP ook al een eraser is.

  Verder kun je normal.dot eens weggooien en kijken wat er dan gebeurt.

  Wat heb je trouwens allemaal gedaan bij dat opschonen van de pc?

  mvrgroet Edmond
 • ALvast bedankt voor het meedenken. Ik werk met office 2000. Het merkwaardige is dat de spellingcontrole bij publisher het nog wel doet.
  Ja, wat heb ik opgeschoond. Ik ben zo´n gebruiker die zo nu en dan eens regcleaner gebruikt en systemmechanic. Dat doe ik overigens wel vaker zonder problemen tegen te komen.
  Het bestand eraser2k.exe moet ik nog opzoeken, hopelijkkt helpt dat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.