Vraag & Antwoord

Anders (software)

Synchroniseren met Psion Revo lukt niet

Anoniem
AntWoman
6 antwoorden
 • Probeer eerst eens om je berichten naar de lokale mappen te kopieren…
 • Dit heeft te maken hoe Outlook bij contactpersonen het telefoonnummers noteert….ik heb een stukje gelezen in een tijdschrift van de week alleen ben ik de naam vergeten van het blad volgens mij was het toptips of zo…
  Daar stond een oplossing in hoe je dit probleem kan omzeilen.
  Ik hoop dat je er wat aan hebt.


  Mike
 • zie je wel ik heb het gevonden…..
  Veel PDA’s hebben de mogelijkheid gegevens te synchroniseren met Outlook op de pc, inclusief het bellen van telefoon- en faxnummers die in de Outlook-contactlijst staan. Maar helaas: vaak gaat dat mis. De problemen hebben te maken met de manier waarop Outlook telefoonnummers vastlegt. Wordt in Outlook een telefoonnummer ingevoerd als 023 5461122, dan maakt het programma hier automatisch +31 (0)23 5461122 van. Hier kunnen veel PDA’s niets mee, omdat de haakjes bij de opslag van gegevens worden weggehaald. De PDA belt daardoor +310235461122. En dat zorgt voor een foutmelding: U hebt een niet bestaand nummer gebeld.
  Zo’n probleem is simpel op te lossen. Voer telefoon- en faxnummers in als 23 5461122, en laat dus de nul weg. Outlook maakt hier dan +31 (23) 5461122 van. Daar kunnen PDA’s wél prima mee overweg.


  mazzel,

  Mike
 • Als ik het goed begrijp, gaat dit er alleen over dat PDA's problemen hebben met het bellen van ingevoerde telefoonnummers. Dit is bij mij niet het geval, ik kan niet eens telefoonnummers opslaan. Maar ook adresgegevens worden niet uitgewisseld. Kortom, er gaat iets fout. Maar wat?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord