Vraag & Antwoord

Anders (software)

Installatie controle

8 antwoorden
  • Bestaat er ook een programma waarmee je kunt zien wat er bijvoorbeeld de laatste twee dagen op de computer is geinstalleerd. En als dat bestaat waar zou ik zo'n programmatje kunnen verkrijgen?
  • Je kunt toch de zoekfunctie van windows gebruiken om te kijken welke bestanden de laatste dagen zijn aangemaakt.
  • Hoe doe je dat dan? :roll:
  • Voor windows 98: (andere windowsversies werkt het geloof ik net iets anders) Start>zoeken>bestanden of mappen.... Vervolgens op het tabblad datum de zoekdata instellen. Overigens krijg je nu alle nieuw aangemaakte bestanden, dus ook bijvoorbeeld word-documentjes.
  • Voor windows xp pro start--->zoeken--->alle bestanden/mappen--->laatste wijziging--->datum opgeven
  • bestaat er geen programma waarmee je dat kunt ziien? Want als je dit doet komen ook alle verzamelde internet cookies in beeld. Je krijgt zo een hele lange rij. Dat zoek ik dus niet. Ik zoek een programma waarmee je kunt zien welke programma's de laatste dagen zijn geinstalleerd (of gewijzigd).
  • als je ook nog aangeeft dat er een minimum aanzit van ± 10 kb dan pakt hij de cookies niet mee. Er zal vast wel zo'n programma zijn maar ik weet niet welke.
  • jan, als je na 2 dagen al niet meer weet welke programma's je hebt geinstalleerd, dan waren het geen belangrijke programma's. Als je windows xp pro hebt, kijk dan eens bij bureau-accessoires-systeemwerkset-systeemherstel. Klik op "eerdere status herstellen"/volgende. Als je hebt opgegeven dat je pC herstelputen moet aanmaken dan zie dat sommige data donker gekleurd zijn: op die dag heeft je Windows een herstelpunt aangemaakt. Windows maakt automatisch een herstelpunt aan als je een programma installeert of verwijdert. Klik maar eens op de donkergekleurde data en je ziet het wel. (Klik op Annuleren als je niet terug wilt naar een vorig herstelpunt) Succes, Herman

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.