Vraag & Antwoord

Anders (software)

mogelijkheid om oude softw voor printer HP870 onder xp ??

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik ben overgeschakeld van Win 98 naar Xp, maar o ramp mijn oude Software voor mijn printer HP 870 CXi Pro werkt niet naar mijn zin, in mijn oude software kon ik boek aanduiden om softwarematig mijn bladen te draaien hij wist zelf te vertellen hoe ik ze moest draaien.
  Maar door de digitale handtekening die er ontbreekt werkt deze niet meer.
  Kan ik zelf een digitale handtekening creeren of is er een mogelijkheid dit te omzeilen??? is er iemand die dit kan oplossen Hp kan dit niet,
 • "in mijn oude software kon ik boek aanduiden om softwarematig mijn bladen te draaien hij wist zelf te vertellen hoe ik ze moest draaien. "

  kun je deze zin nog eens nader uitleggen, want ik kan er geen kaas van maken.
 • [quote:2cc1830bd5="Wiep Corbier"]"in mijn oude software kon ik boek aanduiden om softwarematig mijn bladen te draaien hij wist zelf te vertellen hoe ik ze moest draaien. "

  kun je deze zin nog eens nader uitleggen, want ik kan er geen kaas van maken.[/quote:2cc1830bd5]
  telkens ik boek aanduide , begon mijn printer de oneven blz af te drukken 9-7-5-3-1, dan kwam er een boodschap op om mijn bladeren te draaien om de achterzijde te drukken , 2-4-6-8-10 , maar als ik nu een tekening maakte of andere bladeren onder Ms Publicher mest ik mijn bladeren anders draaien dan onder word daar deze tekeningen onder een publicher gemaakt worden om vb een kaart te vouwen.
  Onder word moet ik deze er uit nemen en rechtstreeks in de papierlade leggen, en onder publicher een halve toer draaien.
  maar dat komt er op in software met een tekening.
  Onder xp kan dit dus niet meer.
 • Bij een nieuw besturingssysteem horen meestal ook nieuwe drivers :wink: . O ja, als Windows XP zeurt om die digitale handtekening dan kun je deze gewoon negeren dan installeert hij gewoon door, die handtekening is bedoelt als veiligheid volgens M$ maar eigenlijk gewoon om hun monopolie positie te behouden.
 • Bij de standaard drivers die xp heeft voor de 870CXi, hebben die niet de mogelijkheid om dit te doen?
  Er staat me iets van bij dat dit ook kan, ik heb nl. ook deze printer gehad en zover ik me nog kan herinneren heeft de xp driver voor de 870cxi ook deze instelling

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.