Vraag & Antwoord

Anders (software)

WORD-vraag

Anoniem
Sjaan
4 antwoorden
  • Hoe los ik in Word het volgende probleem op?
    Als ik in een document een aantal regels tekst probeer met behulp van enter op de volgende regel te krijgen springt de tekst steeds een aantal regels te ver door op de volgende bladzijde. Als ik ze dan weer naar boven haal schieten ze weer een te groot eind terug op de vorige bladzijde. Ik wil m'n tekst gewoon bovenaan de pagina hebben! Wie weet hier een oplossing voor?
    Alvast bedankt!
  • Zet de weduwen/wezenbescherming uit.
  • Of gebruik de toets-combinatie <Ctrl><Enter> om een harde pagina-einde in te voegen.
  • Zoals je het probleem omschrijft, lijkt het het mij waarschijnlijker dat de tekst als HTML in het document staat. Selecteer eens het stuk tekst waar het om gaat (of de volledige tekst), kies Bewerken-Knippen en daarna Bewerken-Plakken speciaal-Niet opgemaakte tekst (en voeg daarna indien nodig de de gewenste opmaak toe).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord