Vraag & Antwoord

Anders (software)

DVD: software ??

6 antwoorden
  • Een paar maanden geleden nieuwe computer laten samenstellen. OS Windows en CD writer en ook DVD-CD Rom. Als ik nu een DVD wil afspelen krijg ik het volgende bericht: DVD afspelen met Windows Media Player: ik klik op ja. Daarna: Windows Media Player fout: Kan deze DVD niet afspelen omdat er geen compatibele DVD decoder op de computer is geïnstalleerd. Betekent dit dat ik een bijkomende software moet installeren ? Moest deze niet door de verkoper, bij het samenstellen van de computer, worden afgeleverd ?
  • Je moet gewoon een dvd-player installeren Power dvd , Windvd ofzo Want Windows Media Player heeft de codecs om dvd's af te spelen niet ingeboud En daarom gebruikt hij deze van een ander dvd- player prog Maar omdat je geen ander DVD-prog hebt geinstelleerd heeft hij de codec's niet. Dus zul je een ander dvd-prog moeten installeren om Wmp te gebruiken of de andere player( die je gedownload hebt) :D
  • [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=397377&highlight=#397377]Crosspost[/url]
  • [quote:eebe5c35cc="amd lover"]Je moet gewoon een dvd-player installeren Power dvd , Windvd ofzo Want Windows Media Player heeft de codecs om dvd's af te spelen niet ingeboud En daarom gebruikt hij deze van een ander dvd- player prog Maar omdat je geen ander DVD-prog hebt geinstelleerd heeft hij de codec's niet. Dus zul je een ander dvd-prog moeten installeren om Wmp te gebruiken of de andere player( die je gedownload hebt) :D[/quote:eebe5c35cc]Ja dat is duidelijk maar als ik een mpg-2 bestand dan met de mediaplaieropen dan is hij helemaal verticaal uitgerekt. Met Power DVD niet. Is dit op te lossen of moet ik gewoon met Power DVD openen ? :roll: ?
  • Gewoon met powerdvd openen lijkt met toch het makkelijkste dan. (Als het daar in werkt zie ik niet in waarom je zou moeten gaan een oplossing zoeken voor een programma waar het niet in lukt).
  • Is waar. Maar toch ben ik nieuwschierig. :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.