Vraag & Antwoord

Anders (software)

Veilig installeren??

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hoe kan ik nieuwe software veilig installeren in win98SE..? moet ik dan ook de firewall, anitivirussoftware en zo uitschakelen..en waar kan ik zien wat nog actief is..?of kan ik het beste in veilige modus een en ander installeren?
 • Veilig installeren? In elk geval MET virusscanner en firewall, voor het geval er virussen, trojans of spyware in het programma zitten.
 • zorg dat Win98 tussen de OS lijst staat.
 • [quote:3125efcc7d="Martijn Verstappen"]zorg dat Win98 tussen de OS lijst staat.[/quote:3125efcc7d]

  Leg dat eens uit
 • uitleg:
  zorg dat het prog/tool wel onder Win98 draaien kan, zo ja, dan staat dit tussen de OS'en in de beschrijving, zo niet, niet gebruiken want das niet veilig.
 • [quote:8fb9a84af4="Martijn Verstappen"]uitleg:
  zorg dat het prog/tool wel onder Win98 draaien kan, zo ja, dan staat dit tussen de OS'en in de beschrijving, zo niet, niet gebruiken want das niet veilig.[/quote:8fb9a84af4]

  Alles wat niet onder win98 draait zal de installatie niet doorlopen maar meteen stoppen na de misdetectie van de juiste kernel (windows 2k & XP). Verder is dit geen vereiste, iedereen kan een info schrijven met de opmerking draait onder win98. En met veilig zal hij bedoelen zonder schade, neem nu eens een MS-DOS proggie, is nie voor 98 maar draait wel en is veiliger dan de meeste andere win98 proggies.
 • [quote:71a43badde="tiptop"]Hoe kan ik nieuwe software veilig installeren in win98SE..? moet ik dan ook de firewall, anitivirussoftware en zo uitschakelen..en waar kan ik zien wat nog actief is..?of kan ik het beste in veilige modus een en ander installeren?[/quote:71a43badde]

  in iedergeval wel de originele cd met de software gebruiken, dus geen gedownloade shit :wink:

  meestal als het een origineel spel/utility is zal er geen virus oid opstaan, tenminste heb ik nog nooit gehad, en als dat wel zou voorkomen zou het niet best zijn voor de fabrikant van de software. :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.