Vraag & Antwoord

Anders (software)

Muziek instrumental maken.... kan dat?

5 antwoorden
  • Ik heb een liedje waarop ik een andere rap op heb gemaakt, maar ik wil weten of er programma bestaan om van een normale liedje de zang weg te halen en dat je alleen de instrumenten blijft horen. Alvast bedankt.
  • Alleen als je het stemgeluid op een ander kanaal hebt staan. Anders wordt het echt heel erg moeilijk en een langdurig karwei.
  • [quote:9c6b3ec76e="Jubutje"]Alleen als je het stemgeluid op een ander kanaal hebt staan. Anders wordt het echt heel erg moeilijk en een langdurig karwei.[/quote:9c6b3ec76e] Kan je misscien iets meer duidelijk :wink: zijn of weet iemand een site waar ze dat preciezer uitleggen?
  • Je moet kanaal lezen als spoor, in de zin van 4 sporen, 8 sporen, 16 sporen etc. :D
  • Als je orginele bestand meerdere kanalen heeft (een voor zang, een voor de muziek) dan kan je simpelweg het kanaal waarop de zang staat verwijderen en hou je een instrumentaal nummer over. Indien alles op een kanaal zit, wordt het lastiger. Het is voor de PC namelijk (bijna) onmogelijk om zang en muziek uit elkaar te halen. Ik vermoedt dat je een mp3tje hebt, en dat zal waarschijnlijk uit maar 1 kanaal bestaan. Misschien is het een idee om op internet een midi-bestand van het desbetreffende nummer op te sporen? dat is nl geheel instrumentaal.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.