Vraag & Antwoord

Anders (software)

Overzicht van tips

9 antwoorden
  • Computers worden als ze een tijdje (maanden) in gebruik zijn langzamer. Dit komt doordat de harde schijf vervuild raakt. Een oplossing is [url=http://home.hccnet.nl/rc.gozeling/download/computergebruik.doc]hier[/url] te vinden.(als een word 95 document). Deze oplossing komt uit een Computer! Totaal, alleen weet ik niet meer welke. Programma's voor het verbeteren van de prestaties: [url=http://www.regvac.com]regvac[/url], voor het opruimen van het register, inclusief back-up mogelijkheden. Dit is een trial, dertig dagen te gebruiken. [url=http://www.microsoft.com/ntworkstation/downloads/PowerToys/Networking/NTTweakUI.asp]Tweak UI[/url]. Andere tips over dit onderwerp, of antwoorden op veel gestelde vragen in het forum [i:60b112acd6]software[/i:60b112acd6], plaats ze hier. Probeer het overzicht overzichtelijk te houden, schakel de sigs uit voor deze berichten. (selectievak [i:60b112acd6]Onderschrift gebruiken[/i:60b112acd6] uitzetten.)
  • I don't get it.
  • Het is de bedoeling om in dit onderwerp een overzicht te creeren van de meest gestelde vragen en antwoorden. Met een overzicht van programma's die daarbij helpen. En linksnaar downloads van drivers, alles wat dus in het onderdeel [i:46cb751782]software[/i:46cb751782] behandeld wordt. De bedoeling is natuurlijk om het zoeken naar een oplossing gemakkelijker te maken. Zoals ik al vroeg: sig uitschakelen a.u.b.
  • Is dat niet iets meer voor een moderator? Volgens mij gaat dit het zoeken niet echt makkelijker maken, eerder ingewikkelder
  • idd gozelink, bill gaf al aan om een sticky te maken, maar het is beter om een sticky te maken waar je 1 tekst maakt met alle programmas die je maar kan bedenken. kijk maar eens naar de sticky van ba in moederborden forum... verzamel eerst eens alle gegevens die je kan bedenken, en stuur ze dan eens naar een mod. misschien geeft die dan wel toestemming om het te plaatsen, dit gaat alleen maar rommelig worden....
  • Is een idee, misschien was dat ook wel wat BG bedoelde met zijn opmerking in de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=67402] feedback[/url]. :-? Ik ga er aan werken. Heeft iemand nog tips, stuur ze dan op (pb of e-mail), ook voor de categorie [i:d6917b16e2]internet[/i:d6917b16e2]. Bedankt voor de opmerkingen (ook al waren ze off-topic).
  • you're welcome
  • Is de manier waarop ik het bij [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=67438&highlight=][i:412de4a0b1]anders (internet)[/i:412de4a0b1][/url] heb aangepakt beter?
  • kijk, thats more like it.. ziet er goed uit :lol: btw; vraag dan ff een mod em sticky te maken

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.