Vraag & Antwoord

Anders (software)

CDdirect blijft bij systemtray verschijnen na deinstallatie

3 antwoorden
  • Dag! Ik heb WinXP, P4/1700Mhz/512DDR/60GB/LTbrander. Eerst heb ik Roxio's Easy Cd Creator Basic 5 geinstalleerd, netjes gedeinstalleerd, en later Nero 5.5. Alles werkt in Nero, maar in de system tray blijft het Roxio DirectCD icoontje verschijnen, met ene foutmelding bij het opstarten dat er inmiddels andere brandsoftware draait, en dat DirectCD gedeinstalleerd moet worden. Echter uit de verkenner en uit het register lijkt Roxio's software allang verdwenen. Wie weet een oplossing? Ciao, Esther.
  • Is in het menu [i:ac9ccf9705]software[/i:ac9ccf9705] het programma ook al verdwenen? Gebruik anders de zoekfunctie van Windows, en verwijder wat over is gebleven handmatig.
  • Dank je voor de reactie. Ja, in configuratiescherm-->software is EasyCdCreator weg, ook uit de verkenner. Handmatig zoeken levert geen verloren links/bestanden meer op. Ook niet in de verkener. Ik krijg bij het opstarten van de peecee een fotmelding. Wanneer ik daar op klik voor hulp, dan krijg ik de melding dat er mogelijk eenzelfde bestand gebruikt wordt door WinMediaplayer, waardoor easyCdCreator niet helemaal verwijderd werd???!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.