Vraag & Antwoord

Anders (software)

Davilex 3D tuin

Anoniem
johan kruize
18 antwoorden
 • Hallo .
  ff een vraag heeft iemand de cd davilex 3d tuin bij de aldi gekocht,en heeft het zelfde probleem als ik, en dat is.
  Als ik voorbeeldtuin aanklik en dan links onder de knop aan klik van weergeven in 3d dan loopt het programma vast en als ik dan op details klik staat er cannot find AVI.
  wie heeft hier ervaring mee?
  Alvast bedankt.
 • Klinkt als een Davilex probleem. Davilex blinkt niet echt uit in zijn software. Heb hier Davi Cash en Music, en regelmatig vastlopers.
 • Ook ik heb het programma bij de Aldi gekocht, ken ook de kwaliteit van Davilex software, en dacht hier kan ik me geen buil aan vallen. Maar nu ik ook het door jou omschreven probleem heb, baal ik toch behoorlijk :evil: . Het doet zich zowel bij Win XP als bij Win 98 voor. Davilex geeft aan dat veel van haar programma's niet voor XP zijn geschreven maar dat gaat hier dus niet op. Het insturen van de foutmelding leidt tot heden ook tot niets. Als iemand de oplossing kent hoor ik dat graag.
 • Ik heb ook eens een poging ondernomen om met Tuin 3D te werken en dat leverde ook problemen op. De helpdesk van Davilex gaf me toen het advies om de Swapfile van Windows flink te vergroten. En met flink bedoelden ze ook FLINK…. Het moest zowat 2,5 keer zo groot worden als het formaat dat Windows zelf voorstelde in de opties voor virtueel geheugen.
  Hierna kon ik alles opstarten en in 3D bekijken maar het ontwerpen van een tuin valt met Tuin 3D niet mee. :-?

  Ik weet niet of je hier iets aan hebt maar je weet maar nooit.
 • Inmiddels de wap file op 3 gigabyte gezet en nog geeft ie dezelfde fout, kan het misschien aan de plaats of de soort avi speler liggen (in mijn geval windows mediaplayer) ???
 • Inmiddels de swap file op 3 gigabyte gezet en nog geeft ie dezelfde fout, kan het misschien aan de plaats of de soort avi speler liggen (in mijn geval windows mediaplayer) ???
 • Ik denk dat de voorbeeldtuin.avi niet op de HD is geinstallerd.
  Probeer hem vanaf de cd naar de HD te kopieren als ie uberhaupt op de cd voorkomt.
 • op de cd komt slechts een avi file voor en dat is intro.avi de rest zijn MPG files. intro.avi draait wel goed
 • Inderdaad de avi's staan niet op de CD
  Maar bedankt allemaal .
 • Maar ik begrijp nogsteeds niet dat Davilex zo iets op de markt brengt.
  Ik vind het een slechte zaak,en op mailtjes antwoorden ze ook al niet.
 • Mee ens, er zijn altijd van die gekke bedrijven. Gewoon een kwestie van tijd en ze betsaan niet meer. Jammer dat ze zoveel mensen geld uit hun zakken kloppen, zou strafbaar gestekd moeten worden
 • Dvilex bestaat al een hele poos, en volgens komt dat voornamelijk omdat de prijs van hun software zo goedkoop is. Als het dan niet werkt flikkeren de meeste mensen het in een hoek en je hoort ze er niet meer over. Jaren geleden heb ik eens een keer een adresbeheer programma van Davilex gekocht en ook dat werkt absoluut niet (ter overname aangeboden :lol: )
 • Davilex heeft op haar site gemeld dat er een produktiefout is geweest. Je kunt het exemplaar omwisselen zie daarvoor de service pagina van Davilex. Ik hoop wel voor je dat je het bonnetje nog hebt…..

  Valt me niet tegen van die club, eerlijk is eerlijk
 • Bedankt Johan kruize.
  Maar ik kan nergens vinden op de site van davilex waar dat vermeld word,ook niet op de service gedeelte. :cry:
 • Ik heb me wel gemeld als gebruiker en daarbij in het profiel vermeld welk programma ik gebruik en welk O.S.Dus de jongens bij Davilex weten dan direct voor welk programma ik service nodig heb. Heb je je misschien nog niet laten registreren ???

  via de link http://service.davilex.com/faq/ kom ik dan automatisch terecht bij de faq over 3dtuin
 • [quote:1c5506a008="johan kruize"]Ik heb me wel gemeld als gebruiker en daarbij in het profiel vermeld welk programma ik gebruik en welk O.S.Dus de jongens bij Davilex weten dan direct voor welk programma ik service nodig heb. Heb je je misschien nog niet laten registreren ???

  via de link http://service.davilex.com/faq/ kom ik dan automatisch terecht bij de faq over 3dtuin[/quote:1c5506a008]
  werk je soms voor davilex ? :lol:
 • Als je mijn eerste meldingen hebt gelezen kun je weten dat dat niet zo is. Maar als ze dit netjes afwikkelen mag dat ook vermeld worden. Heb het bonnetje van de aankoop niet meer trouwens, dus het verhaal is nog niet helemaal goed afgelopen.
 • [quote:8d7b6069e3="johan kruize"]Als je mijn eerste meldingen hebt gelezen kun je weten dat dat niet zo is. Maar als ze dit netjes afwikkelen mag dat ook vermeld worden. Heb het bonnetje van de aankoop niet meer trouwens, dus het verhaal is nog niet helemaal goed afgelopen.[/quote:8d7b6069e3]

  Bonnetje kwijt, kan je dan niet langs met het originele pakket.
  Dan zien ze dat je het pakket hebt. Kan dat helpen ?? :wink:
  Ze kunnen onmogelijk verwachten dat mensen alle bonnetjes van wat ze ooit kopen bewaren. Succes 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.