Vraag & Antwoord

Anders (software)

ie start niet meer op

Anoniem
Metallica
3 antwoorden
  • Ik heb geprobeerd thuis een netwerk aan te leggen tussen 2 computers (crosslink en ´internet delen´). Ging goed (d.w.z computers werden herkend en pingen ging prima). Na installatie van ´internet delen´ van Windows 98 SE dus niet meer. Ik heb een een kabelverbinding die wel verbinding maakt, maar de browser wil niet meer opstarten. Windows al twee keer opnieuw geinstalleerd, Norton antivirus er al afgehaald, evenals ´internet delen´. Bij het opstarten van IE is er eerst een scherm dat meldt dat er geen verbinding is (dat is er dus wel!) en ik krijg dan de keus tussen off line werken of verbinding maken. Klikken op verbinding maken levert alleen maar op dat er geen webpagina beschikbaar is. Ook komt er een melding dat er wordt gezocht naar de proxyserver. Wie weet raad?
  • Verwijder je netwerkkaarten uit apparaatbeheer en installeer ze helemaal opnieuw incl je inbelverbinding. Anders zoek je je helemaal suf naar wat je allemaal hebt veranderd en wat Windhoos allemaal veranderd heeft zonder jou iets te vragen of mede te delen :evil:

    Grtz,
  • Bedankt voor de tip. Ik ga eens aan het werk. Ik heb overigens al één netwerkkaart al fysiek verwijderd. Moet ik nu ook de andere (kabel-) netwerk fysiek verwijderen of alleen uit apparaatbeheer verwijderen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.