Vraag & Antwoord

Anders (software)

Converteren van *.mix bestanden

Anoniem
AntWoman
2 antwoorden
 • Ik gebruik al een hele tijd MS Publisher en Picture It!.
  Steeds de nieuwste versies.
  Ik heb altijd in Publisher gewoon mix-bestanden (van Picture It!) kunnen invoegen. Op de één of andere manier lukt me dat ineens niet meer, ik krijg de melding dat ik te weinig geheugen zou hebben. Wat niet zo is, ik heb een Pentium 4 met 768 mb Ram geheugen. Er is dus iets anders aan de hand. Maar wat?
  Ik heb ook al een berichtje gestuurd naar de Publisher nieuwsgroep van Microsoft, maar die wordt heel weinig gelezen (of mensen hebben geen problemen) want ik heb nog steeds geen antwoord… Converteren lukt ook niet, zelfde melding. Beide programma's werken trouwens gewoon normaal.
  Is er iemand die me kan helpen?
 • Welke Windows versie gebruik je? Ik heb die foutmelding ooit gehad met MS Photodraw (onderdeel van Office 2000). Ik had toen het wisselbestand op een aparte partitie staan. Dat was op zich niet het probleem, maar het programma controleerde op die partitie of er 40MB vrije schijfruimte was. Tja, dat was er niet. Dat was de oorzaak van de melding: te weining geheugen. Toen ik die ruimte wel had gemaakt, werkt bij mij Photodraw gewoon zonder die foutmelding.
  Het is inderdaad verbazend hoe onduidelijk zo'n te weinig geheugen foutmelding kan zijn. Mijn HP Laserjet IIIp zegt dit ook wel eens. Normaal doet die in zo'n geval alles in stilte (klaar zonder iets te doen). Alleen als ik via een bestand afdruk, dan heb ik een paar seconden de tijd om de foutmelding te zien. Met die foutmedling wordt het printer geheugen zelf bedoeld, niet dat van mijn computer, niet dat van de harde schijf …

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.