Vraag & Antwoord

Anders (software)

adressenboek

Anoniem
tiny
4 antwoorden
 • Hallo,
  ik ben bezig geweest om een bepaald groep met leden ( 22) uit het adressenboek te exporteren naar een andere gebruiker. Maar het is niet gelukt doordat het een .WAB extentie heeft waardoor het niet leesbaar is overgekomen. weet iemand de juiste manier om een gedeelte van het adresboek ( leesbaar ) te versturen?
  Tiny
 • Waar wil je het naar exporteren?

  Er zijn nog twee andere exportfuncties in het adresboek: als tekstbestand met komma's en als Microsoft Exchange-bestand. Probeer dat eens.
 • [quote:676c597400="Voxen"]Waar wil je het naar exporteren?

  Er zijn nog twee andere exportfuncties in het adresboek: als tekstbestand met komma's en als Microsoft Exchange-bestand. Probeer dat eens.[/quote:676c597400]

  ik wil de groep die in het adressenboek staat , kopieren ,via email , naar een collega. het kopieren is gelukt maar hij kan het bestand niet openen omdat de .WAB niet herkend wordt door Word en er niets staan dan lege vierkantjes.
  zal de andere functies gaan proberen. alvast bedankt
  Tiny
 • Het helpt wel als je duidelijk aangeeft wat je nu eigenlijk wilt doen. Als ik je nu goed begrijp wil je de adressen in je adressenboek per e-mail doorsturen naar een collega die ze in Word wil invoeren. Dat is heel simpel: exporteren als tekstbestand met komma's als scheidingstekens.
  In je adressenboek: Bestand / Exporteren / Ander Adresboek… / Tekstbestand / Exporteren. Succes!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.