Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Virus: Subseven.22.plugin

Boerke87
6 antwoorden
 • Ondanks Norton Antivirus op WinXP… Vandaag, besmet met Subseven.22.plugin.

  Het ergste is wel dat alles ( WinXP, alle applicaties, etc) op de browser na (dit geldt voor Netscape, want IE en de op IE gebaseerde Crazy Browser worden ook besmet) - in een soort van Koreaanse tekens is veranderd, waardoor ik totaal in het duister tast; wat ik aan het doen ben.
  Slechts, de iconen wijzen mij de weg.

  Wie kan mij helpen?
 • Oeps…!
  Reddingsdiskettes (Rescue) van NAV gebruiken.
  Andere mogelijkheid(?): System Restore gebruiken, maybe???
  Suc6,
  Ton
 • Als je de laatste virusdefinities hebt van Norton, zou die hem moeten herkennen:
  http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/dyn/28755.html

  Je zou anders ook online kunnen scannen:
  http://housecall.antivirus.com/housecall/start_corp.asp
 • Om het systeem te kunnen 'besturen' moet ik van de 'vreemde' taal af zien te komen… Het is net alsof je 'geblinddoekt' een drukke snelweg over moet zien te steken!

  Bovendien, loop ik het gevaar zaken te gaan deleten ( ik kan onmogelijk zien wat, waar zich bevindt… ). It's a nightmare - ondertussen, tracht de pest zich verder te verspreiden… Norton Antivirus brengt de aangetaste files in quarantaine.

  Het is net de Zwarte Pest!!!
 • Wie het wil proberen: Het beestje zit in QuickClean, via Kazaa gedownload…

  Dan weet je waar ik over spreek!
 • Ik heb iets doms ondernomen…

  Zonder te weten dat QuickClean besmet was (Norton AntiVirus, heeft niets gemeld); heb ik QuickClean laten nagaan wat er in mijn registry overbodig was en heb "het overbodige" laten verwijderen…

  Hierdoor, is na een herstart van het systeem, alles vrijwel onbestuurbaar geworden; doordat lettertekens, in toepassingsprogramma's, word, etc.; in vreemde tekens zijn veranderd.

  Is er iets op diskette waarbij een eerdere WinXP toestand is te verkrijgen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.