Vraag & Antwoord

Anders (software)

NAV 2003 werkt niet

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb problemen met mijn versie van Norton Antivirus 2003. Eerst maakte ik gebruik van versie 2002. Deze heb ik verwijderd van mijn computer met Windows 98SE en opnieuw opgestart. Hierna heb ik NAV 2003 geinstalleerd, echter bij het opnieuw opstarten kreeg ik de melding dat de volgende bestanden ontbraken: CCEVT.dll en CCTRUST.dll. Inmiddels heb ik dit opgelost, echter NAV wil maar niet opstarten. Als ik NAV handmatig wil opstarten krijg ik de melding: "bezig met zoeken naar BootWarn.exe" en deze wordt niet gevonden.

  Ik heb geprobeerd om alle vorige versies van NAV, te weten 2000, 2001 en 2002 te verwijderen m.b.v. Rnav, echter dit helpt niet. Ook hanmatig het register doorspitten, zoals gemeld op http://service4.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2001092114452606
  kan eigenlijk niet, omdat ik naast NAV, ook nog Norton Personal Firewall 2002 en Utilities 2002 op mijn comp heb staan.

  Wie heeft de oplossing voor mijn probleem
 • Utilities 2002 daar zit norton av toch ook in.
  ik denk dat je alles van norton 2002 er af moet halen.
  dan norton 2003 er weer op en dan de rest behalve utilities 2002 :roll:
 • Misschien moet je nav 2003 gewoon eens kopen ipv te downloaden.

  Dat helpt vast wel. :o
 • Bedankt voor jullie reacties, echter bij Utitilies 2002 zit geen NAV. Ik denk dat je in de war bent met Norton InternetSecurity. (bevat Personal Firewall en NAV)

  Maar ik ben er inmiddels achter, het probleem zat in de restanten van een ander virusprogramma (Panda) en dat werkte niet echt prima samen.

  Nog even dit:
  Rumaro, waarom denk jij dat dit mijn NAV-versie illegaal is? Toevallig is dit de beta (trial versie). Ik wil graag eerst weten of het aanschaffen van de nieuwe NAV de moeite waard is.
  Als bewijs vind je onderstaand de inhoud van setup.ini
  Als je thuis bent in de versiegeschiedenis van NAV, kun je zien aan de "productversion" dat het hier een trail-versie (30 dagen) betreft. Ik geef toe dat ik niet aan al mijn programma's even eerlijk ben gekomen, maar producten die de moeite waard zijn (zoals NAV), koop ik gewoon.

  Dus denk a.u.b eerst eens na, voordat je iemand beschuldigt van illegale praktijken. Verder wil ik er geen woorden meer aan vuil maken!!

  [WiseInstaller]
  RuntimeVersion=2.0.2600.2
  ProductFile=NAV\NAV.MSI
  ProductCode={84555E03-F08E-4B9C-BE83-9D5E77190E89}
  ProductVersion=9.0.0.35
  ProductName=Norton AntiVirus 2003
  Remove Previous=0
  AdminError=You must have administrator rights to run this installation. Please login as an administrator and re-run this installation.
  ExistError=%s Version %s is already installed. You must uninstall the existing version before installing %s Version %s. Do you want to uninstall the existing version of %s?
  SpaceError=Could not create temporary file, not enough free temporary disk space. Please free up disk space and rerun this installation.
  WiseInitPrefix=Initializing
  WiseInitSuffix=Wizard…
  Runtime9X=MSI\WIN9X\instmsi.exe
  RuntimeNT=MSI\WINNT\instmsiw.exe
  DelayReboot=
 • >>Verder wil ik er geen woorden meer aan vuil maken!!

  maar ik wel!. :)

  Ik heb de afgelopen dagen verschillende van zulk soort vragen hier op het forum gezien en elke keer bleek het weer om een iso-file te gaan of andere gedownloade programma's.

  De kans dat iemand het niet helemaal eerlijk gekregen heeft is daardoor groter dan andersom.

  BTW: 95% van wat ik heb is oa door downloaden verkregen, dus daar hoor je mij niet over, maar mij hoor je niet zeuren!. :)

  oa. legaal gekocht: superdialer, timeup,bf 1942, sof2, mortyr en een kattenscreensaver (ca 30 Euro) maar dat bleek een sof te zijn. Er was geen verschil met de demo.
  Dus ik kom er ook liever illegaal aan dan het te kopen, is het dan een sof, dan doet het niet zo'n pijn. Maar ja, illegaal spul loopt niet altijd even lekker, dus is legaal kopen meestal de beste oplossing.
 • [quote:796c8ca3f2="Rumaro"]oa. legaal gekocht: een kattenscreensaver (ca 30 Euro)[/quote:796c8ca3f2]
  Goh. Die heb ik altijd al willen hebben.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.