Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Informatie in word document op andere plek bijwerken

Anoniem
Sellis
4 antwoorden
 • Een wat knullige omschrijving als onderwerp, maar goed..
  Het gaat om het volgende. In Word 2000 en XP wil ik het volgende bereiken:
  In een formulier wordt op een bepaalde plek een naam in een tekstvak ingevuld. Op een andere plek moet deze naam onmiddellijk ook ingevuld worden.

  Tot nog toe ben ik aan het stoeien geweest met een veld waarbij ik middels REF verwijs naar een tekstvak, echter ik krijg het niet voor elkaar dat dit direct doorgevoerd wordt naar het veld als het tekstvak ingevuld wordt.

  Ten eerste zie je het veld niet, dus moet je maar gokken als gebruiker waar dat veld zit, dan moet je er eerst nog met rechts op klikken en dan op bijwerken klikken. Dat is allemaal veel te omslachtig. Dat moet toch makkelijker kunnen?

  Wie weet hoe ik dit kan oplossen??

  BVD
 • Volgens mij moet je er een hoofddocument van maken, d.m.v. "afdruk samenvoegen", en naar aanleiding van je ingevoerde veldnamen, komen ze na samenvoegen, netjes in de door jou aangegeven plaatsen te staan.
  Het is wat onduidelijk beschreven, mar ik hoop dat je dit bedoeld.
 • Nee, dat is niet wat ik zoek. Zal het proberen beter uit te leggen. Moet regelmatig voor scholen een projectvoorbereiding maken voor het aan te leggen netwerk. Nu heb ik dat gestandariseerd in een formulier. Hier komen alle technische gegevens te staan. De inhoud van de datamap etc. Maar ook de gebruikers, welk e-mail adres ze krijgen etc.

  Nu wil ik het zo hebben dat als ik in het begin achter Naam school: de naam invul, deze meteen ook op andere plaatsen komt te staan, bijv. in de voettekst achter een standaardtekst (projectvoorbereiding <schoolnaam> <datum>. Die datum lukt wel, maar de rest???

  Zo ook met de gebruikers. Nu vul ik de gebruikersnaam in en deze naam moet in een andere tabel ook automatisch komen te staan zodat ik daar weer kan ingeven welke rechten ze hebben op de diverse mappen.

  Dit alles om te voorkomen dat ik een dezelfde gegevens (naam school, naam gebruikers) diverse keren in moet typen. Zoals ik al meldde: Dat moet toch makkelijker kunnen? Toch??
 • Ik denk nog steeds dat dat moet kunnen, met het maken van een hoofddocument en daaraan gekoppeld een gegevensbestand…
  Als dit niet zo is, , snap ik je nog steeds niet. Een andere oplossing weet ik in ieder geval niet. Sorry.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.