Vraag & Antwoord

Anders (software)

Verwijderen van contactpersonen (MSN Mess.) uit Adresboek

Anoniem
borntobeme
10 antwoorden
 • Momenteel staan er in mijn adresboek van Outlook Express 6 (in WinXP pro omgeving) niet alleen de personen die ik zelf heb toegevoegd maar ook alle contactpersonen van MSN Messenger. Als ik deze contactpersonen wil verwijderen uit het adresboek, dan verschijnen ze er even later weer in (als deze personen online zijn of komen).

  Hoe kan ik er voor zorgen dat deze personen [i:0828d728dd]definitief [/i:0828d728dd]verwijderd worden uit het adresboek? Of is het ergens [i:0828d728dd]in te stellen[/i:0828d728dd] dat het adresboek alleen gevormd wordt door personen die ik zelf toevoeg (in het adresboek zelf)?
 • Volgens mij gaat dat in Outlook Express via: Extra > Opties, en dan onder het kopje algemeen het vinkje weghalen bij: Automatisch aanmelden bij Messenger
  Wel even opnieuw starten daarna.

  Succes
 • Nee, die optie stond al uit, mijn Messenger meldt zich dus niet automatisch aan bij opstarten van Windows of Outlook Express.

  Het aanmelden of Messenger op zich is het probleem ook niet.

  Waar het om gaat is dat de contactpersonen (die tevens in het lijstje links in Outlook Express zelf staat) om een of andere reden ook in het Adresboek terecht komen en blijven staan. Ook als er Messenger uit staat, dan staan die contactpersonen vermeld in het Adresboek.

  Wie weet hier meer van?
 • Ik had dat probleem bij win98, en juist niet meer bij winxp… Ik heb volgens mij niks uitgeschakeld destijds… Heb je al op de Knowledgebase gezocht, bij outlook?
 • Heb hier dezelfde confirguratie XP Pro en OE 6, Messenger staat via opties zodanig dat ie niet automatisch opstart wanneer Windows opstart, en in OE 6 heb ik aangevinkt dat ie zich niet automatisch bij Messenger aan moet melden.
  In deze config staan de Messenger-contacten alleen in het adresboek van OE 6 linksonderin wanneer Messenger óók actief is.
 • Je kunt ook bij Beeld–Instellingen : je lijst met contactpersonen gewoon niet weer laten geven in het standaard scherm….
 • Bloesem:
  -het aan of uitschakelen van de contactpersonen in Outloook Express heeft helaas geen invloed op het vermelden ervan in het Adresboek.
  -Voorheen had ik Win 98 en daar had ik het omschreven probleem niet. Bij jou lijkt het net andersom.
  - in de KB kan ik niets vinden over dit probleem.


  YoYo:
  - ik heb je bericht gelezen, maar het gaat niet om het vermelden van de contactpersonen in OE zelf, maar in het Adresboek. Staan deze ook in jouw adresboek vermeld of niet?

  Meer suggesties, tips, oplossing zeer welkom ;-)
 • In het adresboek zelf, (venster: Adresboek-Hoofdidentiteit) bij Extra–Opties, staat bij mij gevuld: informatie niet delen….enz.
  Hoe is dat bij jou?
 • hoi,

  Ik heb eens gekeken maar ik heb geen Extra/opties staan in mijn adresboek.
  Onder properties staat alleen de naam weergegeven, verder kan ik nergens opties vinden.

  Ik heb versie 6.0
 • Hebben we het over outlook express 6.0?
  Als je daar op de knop adresboek klikt, verschijnt je Adresboek. In de menubalk staat Extra/Opties toch echt wel hoor.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.