Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton Antivirus 2002

Anoniem
None
14 antwoorden
 • Ik gebruik Norton Antivirus 2002. Je kunt dan een jaar lang gebruik maken van Live Update's. Hoelang zet de fabrikant er nog liveupdate's op zodat die gedownload kunnen worden?
 • Blijft altijd doorrommelen. Norton Antivirus 2002 gebruikt dezelfde virusdefities als Norton Antivirus 2000 bijvoorbeeld. Het verschil zit hem niet in de virusdefinities maar in de engine (hoe het programma werkt) en de interface (hoe het eruit ziet) e.d. Je kunt na een jaar je licensie verlengen of je hele PC leeg halen (of weten hoe je in het register moet knoeien, maar dat is link). Je kan ook na een jaar je hele PC leeg halen en NAV weer opnieuw installeren. NAV weet dan van niets en denkt dat je nog een jaar hebt! Maar daar vinden ze steeds meer dingen op o.a. door registreren via internet. Maar ik heb laatst m'n PC leeggehaad (binnen een jaar nadat ik NAV heb gekocht) en weer opnieuw geinstalleerd en toen had ik weer een jaar! Lekker makkelijk dus.
 • Het barst op het net van de mogelijkheden om in een wip Norton SystemWorks 2003 en de nieuwe Firewall 2003 te downloaden.

  :D Dus als je een mooie update wilt? :D
 • Ja, dat wist ik al wat je zei. Heb ik ook al een keer gedaan. Maar aan de update die je bij NAV kunt binnenhalen in bijna oneindeloos?
 • :D :D :D Maar ik heb graag de nieuwste speeltjes :D :D :D
 • [quote:2a2f433de9="xanderalferink"]Ja, dat wist ik al wat je zei. Heb ik ook al een keer gedaan. Maar aan de update die je bij NAV kunt binnenhalen in bijna oneindeloos?[/quote:2a2f433de9]
  Jep, in principe wel. Maar je kan inderdaad aan heel veel dingen komen via KaZaa bijvoorbeeld :roll:
 • O Toch. Maar volgens mij gaan we het daar niet over hebben op dit forum… :D
 • Heren,
  Ik kan me vergissen, maar is het niet zo dat het abonnement geldt voor LiveUpdate en niet voor de definities????
  Ik heb er nog nooit gebruik van gemaakt, maar wat gebeurt er als je definities download op de ftp site van Symantec voor "Intelligent Updater"?
  Je hebt dan een gecomprimeerde zelfuitpakker van zo'n 7 Mb, hetgeen iets groter is dan de LiveUpdate download, maar………??
  Groet,
  Ton
 • De defenities die je op verschillende plaatsen kunt downen, zijn volgens mij niet de nieuwsten.
 • Geen idee, nooit geprobeerd. Volgens mij is Intelligence updater voor een andere versie ofzo?
 • [quote:f83f2262ab="lion"]Heren,
  Ik kan me vergissen, maar is het niet zo dat het abonnement geldt voor LiveUpdate en niet voor de definities????
  Ik heb er nog nooit gebruik van gemaakt, maar wat gebeurt er als je definities download op de ftp site van Symantec voor "Intelligent Updater"?
  Je hebt dan een gecomprimeerde zelfuitpakker van zo'n 7 Mb, hetgeen iets groter is dan de LiveUpdate download, maar………??
  Groet,
  Ton[/quote:f83f2262ab]

  Klopt. Het is zelf zo dat je met een oude versie als Norton Antivirus 5 nog definities kunt updaten.
  Het nadeel is wel dat je de hele update file moet downloaden, inderdaad zo'n 7MB (deze is overigens wel net zo snel bijgewerkt als de definities bij LiveUpdate). Het grote voordeel van LiveUpdate is dan ook dat je per wijziging (een paar kB) de nieuwe definities binnenhaald. Scheelt best een hoop als je alleen een telefoonlijntje tot je beschikking hebt.
 • Jammer dat er steeds geen mentaliteit van "voor wat hoort wat" is.
  Vooral wat antivirus programma's moet elke gebruiker toch eens nadenken of het gewoon aanschaffen en na een jaar verlengen niet gewoon het meest normale is…. we slikken immers toch ook geen pillen van familieleden, vrienden , of gebruiken meerdere malen en schoongemaakte condooms enzo….
  Juist in deze tijd is de circa 50 euro voor een virusprog. als NAV beslist de moeite waard en spaart heel wat tijd uit met wissen of zoeken naar……
 • Ik ben het helemaal met je eens, Ronald.
  Juist door de aanschaf maakt men dat de aanmaak van virusdefinities, et cetera gewaarborgd blijft. Ik heb onlangs de versie van Norton Internet Security 2003 aangeschaft en deze was goedkoper dan de versie van 2002.
  Robert
 • [quote:a27b527123="Toshiba707"]:D :D :D Maar ik heb graag de nieuwste speeltjes :D :D :D[/quote:a27b527123]Links naar en berichten over illegale sites en software of cracks, serienummers, pornografisch materiaal en anderszins aanstootgevend of verboden materiaal kunnen we uiteraard niet toestaan en worden verwijderd. Ook hier geldt dat de beheerders zich daarbij het recht voorbehouden berichten naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen. Recidivisten krijgen eerst een waarschuwing en worden daarna onverbiddelijk van dit forum verbannen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.