Vraag & Antwoord

Anders (software)

De Logitech-maffia?

4 antwoorden
  • Afgelopen mei een schitterende webcam gekocht, een Logitech Pro 3000. Kan livestreamen, video's zien er prachtig uit, ik heb er zelfs foto's mee 'gescand' en niemand die doorhad dat het een webcam-scan was. De meegeleverde software? Versie 6.0.1., heel mooi, enorm veel camera-instellingen konden aangepast. TOTDAT...Er recentelijk een 'update' aankwam en ik die installeerde. De software heet nu 'imagestudio' en bij deze update heeft Logitech bijn ALLE mogelijkheden die de camera zo goed liet werken, eraf geschopt. Wat overblijft is een povere 4 manieren om wat kleur bij te stellen en daarmee is de kwaliteit van de opnames gereduceerd tot nul. Verscheidene pogingen om de oude software opnieuw te installeren mislukken uiteindelijk: de software CD wil niet meer en downloaden van een site lukt wel maar na een dag of wat zijn de instellingen die zo mooi waren ineens weg! Ondanks dat ik de registry, programfiles etc schoonmaak alvorens te installeren. :evil: :evil: In mijn ogen is dit gewoon dwingen tot gebruik van slechtere povere software die een update moet heten. :evil: :evil: Kan iemand mij helpen alstublieft?
  • Wer je met ME /XP ? Herstelpunt terug zetten. Succes :wink:
  • Ik werk met XP en mijn systeem weigert elk herstelpunt aan te nemen... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • heb je al geprobeerd om bij apparaatbeheer te dubbelklikken op je webcam en dan op 'Vorig stuurprogramma installeren'?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.