Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

spellingscontrole WORD 2002

E gozeling
9 antwoorden
 • Ik vraag me af waarom ik, zoals normaal is, suggesties te zien krijg voor een bepaald woord.OOk heb ik het idee dat er veel woorden niet in de database zitten.
  Hoe kan ik uberhaupt de database vergroten of een instelling aanpassen.
  ( want die 'help'in 2002 in wel érg onoverzichetlijk zeg..vroeger kon je 'gewoon'op een trefwoord zoeken..)
 • Beetje vaag. Wat bedoel je met "bepaald" woord? Als Word bepaalde woorden (zoals namen) niet kent, kan je die gewoon toevoegen aan een woordenlijst ("toevoegen aan woordenlijst"). Ook kan je zelf woorden toevoegen aan woordenlijsten: Extra\spelling- en grammaticacontrole\opties\aangepaste woordenlijsten; woordenlijst selecteren (bijv. custom.dic) en dan klikken op wijzigen. Desgewenst kan je daar woorden toevoegen.
 • in word 2002 (xp) kun je nog steeds op een trefwoord zoeken. Klik op het help icoontje en die irritante paperclip verschijnt (bij mij als standaard ingesteld)
 • 1. ten eerste krijg je na de 'help'icoon aangeklikt te hebben nog stees een zeer, zeer onoverzichtelijke help, waar zit de 'normale ' index search dan?

  2. Waarom krijg ik als ik spellingscontrole uitvoer , geen 'suggesties'te zien?

  maar dank overigens voor uitbreidingsooptie van database!
 • die help is wel overzichtelijk en je krijgt correcties te zien tenzij je instellingen verkeerd zijn
 • Lukt me niet, maar ok, vraag blijft!

  2. Waarom krijg ik als ik spellingscontrole uitvoer , geen 'suggesties'te zien?
 • Ik denk dat het ligt aan de instellingen in:
  [i:408c11416e]Extra, opties,[/i:408c11416e] tabblad [i:408c11416e]spelling en gramatica.[/i:408c11416e]
 • Heb je die optie wel aangevinkt? Extra\opties\spelling en grammatica en dan een vinkje bij "altijd correcties voorstellen".
 • De spellingscontrole is altijd een zeer zwak punt geweest van MS.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.