Vraag & Antwoord

Anders (software)

Virus melding

4 antwoorden
  • In het kort: Nieuwe HD in PC van buurman gezet. Spec: Pentium I 120 MHZ.(oudje) 2x HD; 1x 4 gig.+1x1 gig. 32 MB geh. 32 MB grafische kaart(ati). HD,s opnieuw gepartitioneerd en geformateerd.Windows ME er op gezet en de andere software bestaat uit Office 97 ; Windows Commander 5.11; Norton AV 2002 en regcleaner.Dit is dezelfde software als op mijn eigen PC. Nu het vreemde:Hij krijgt om de haverklap een Virusmelding betreffende het virus W32opaserv.worm.vervolgens virus in quarantaine plaatsen en verder doorwerken.Virus blijft terug komen.Bij Symantec een apart verwijderingsprog.opgehaald en een patch voor windows ME. Prog. kan geen virus vinden op de PC.Ook de desbetreffende files waar het virus in aanwezig zou moeten zijn zijn niet op de PC te vinden?ook niet in de verborgen bestanden. Wie o Wie kent dit probleem.Geen virussen te vinden en toch virusmeldingen?
  • Upedate van de virusdefs. en van je scanengine? Zoeken naar [b:f94446e4c5]*.*.vir [/b:f94446e4c5]bestanden geeft ook niks aan?
  • Na de installatie van Norton 2002 gelijk Live-update gedaan en deze zijn van 28-10-02. Controleren van VIR bestanden kan ik vanavond pas doen als m,n buurman weer thuis is. Bedankt voor de reply.
  • http://virusalert.nl/?show=virus&id=342 Misschien heb je wat aan deze link?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.