Vraag & Antwoord

Anders (software)

Office XP -> bestanden vergrendeld

4 antwoorden
  • Ik heb al geruime tijd Office XP draaien op Windows XP PRO. Dit werkte heel lang naar behoren maar gisteren kon in één keer mijn excel-bestand niet meer bewerken. Dit is gewoon een excel-bestand die ik eerder met dezelfde Office XP heb gemaakt. Ook in Word kon ik alleen nog maar bestanden bekijken, [b:9dfe1301ce]alle[/b:9dfe1301ce] andere opties zijn grijs. Ik kan zelfs geen nieuw bestand meer aanmaken! :-? Word geeft aan dat de bestanden zijn vergrendeld en alleen mogen worden gelezen, maar ze hebben absoluut niet de niet-lezen attributie aan staan. De beveiligingsopties in word waren ook allemaal grijs. Office repair heeft geen zin. Alleen bij een volledige de-installatie en daarna herinstalleren is alles weer normaal. Ik heb geen office service-packs geinstalleerd op die computer (heeft alleen 56k modem). Hoe kan ik dit oplossen zonder telkens als het voorkomt alles te moetenherinstalleren (wat overigens niet erg veel tijd kost op m'n WD800JB maar toch8) ) ? regards, Robert.
  • Doet het probleem zich voor bij alle gebruikers? Toch niet bezig geweest met rechten te geven op office? Marc
  • Nee, ik ben de enige gebruiker, namelijk de administrator. Ik heb geen log-in scherm. Ik zat hier inderdaad ook aan te denken 8)
  • Maargoed, hoe dit nu op te lossen?, ik zit sinds twee dagen met EXACT hetzelfde probleem!! zelfs de- en herinstaleren haalt niets uit, doe noel blijft op slot zitten!!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.