Vraag & Antwoord

Anders (software)

Powerpoint hyperlink niet van kleur veranderen.

5 antwoorden
  • Sorry dit is niet voor mij, maar voor mijn vrouw. Ze heeft een Powerpoint presentatie gemaakt (Office 2000) . Daar heeft ze een hyperlink inzitten. Als je een hyperlink aanmaakt verandert die van kleur, maar ze wil dit niet, ze wil dat de hyperlink gewoon wit blijft. Wie weet de oplossing, bvd namens mijn vrouw. :wink:
  • Rob, dit is voor je vrouw. Ik denk dat ze er blij :lol: mee is. Het was even zoeken, maar plots vond ik het. Het zit hem in de kleurencombinaties. Dat leek me lang een vast gegeven, maar als je vanaf de menubalk kiest: [list:14bcd5cb98]Opmaak | Kleurencombinatie Dia ...| (tab)Aangepast[/list:u:14bcd5cb98] dan zie je de kleur voor 'Accent en hyperlink'. Het lukte me daarmee de hyperlinkkleur aan te passen. Je hebt de keus dit toe te passen (op de selectie) of dit 'overal' te gebruiken. Het is niet gebruikersvriendelijk en erg diep, maar het werkt (in mijn oude PP97). Groet (ook aan je vrouw :roll: ), Maarten.
  • Hey Maarten, Namens mijn vrouw hartelijk dank. Het werkt. BTW aan je sign te zien zijn we generatie genoten, ik ben ook een "oudere jongere", van 1959
  • -- off topic -- Hallo Rob, Mijn indicatie van '41' slaat op het aantal berichten waarmee je blijkt te promoveren van 'Nieuw lid' naar 'Junior'. Ik ben in werkelijkheid NOG ouder (in jaren), maar dat wil ik liever geheim houden. Maar we hebben beiden de Golfoorlog meegemaakt... Groet, Maarten.
  • [quote:30a47895f8="MaartenW"]-- off topic -- Hallo Rob, Mijn indicatie van '41' slaat op het aantal berichten waarmee je blijkt te promoveren van 'Nieuw lid' naar 'Junior'. Ik ben in werkelijkheid NOG ouder (in jaren), maar dat wil ik liever geheim houden. Maar we hebben beiden de Golfoorlog meegemaakt... Groet, Maarten.[/quote:30a47895f8] Ok bedankt, het is voor een project wat ze moest doen voor school. En aangezien ik me niet zo verdiept heb in Powerpoint de vraag hier gesteld. Nogmaals hartelijk dank. PS, de Falkland oorlog hebben we ook nog meegemaakt. :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.