Vraag & Antwoord

Anders (software)

cdrom schijfje draai niet

4 antwoorden
  • ik heb gister (maandag) een cdrommetje van mijn bestanden gemaakt een zogenaamde back up, daarna heb ik mijn harde schijf weer een beetje opgeruimd. nu blijkt dat de cdrom niet kan draaien, kan hem niet lezen of is beschadigd. ik heb al in dos geprobeerd op pc en laptop maar dan zegt ie invalid ... weet iemand een opslossing. er schijnen ook bedrijven te zijn die van beschadigde cds weer goede (voor zover mogelijk) cds kunnen maken, weet iemand wie dat zijn??
  • kijk hier eens. http://www.cdrom-prod.com/download.html .
  • heeft u de crack want ik wil eerst zien of het progje werkt, dan pas wil ik er voor betalen alleen werkt het nog niet volledig als je niet registreerd lekker dubbele zooi. weet u misschien een bedrijf die ze weer fixt??
  • [quote:6cc306a1b9="remon_loos"]heeft u de crack want ik wil eerst zien of het progje werkt, dan pas wil ik er voor betalen alleen werkt het nog niet volledig als je niet registreerd lekker dubbele zooi. weet u misschien een bedrijf die ze weer fixt??[/quote:6cc306a1b9] Kijk daarom is het nu shareware. Kan je het thuis uit proberen voor een bepaalde periode. Bevalt het, dan koop je het. Zoniet, dan verwijder je het. Cracks mogen hier wel gevraagd worden, maar we geven ze niet. Want daar doen we hier niet aan op dit forum. Want cracks is illegaal. Daar zijn evt. andere wegen voor, maar niet hier. :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.