Vraag & Antwoord

Anders (software)

Cd -Rw.

3 antwoorden
  • Hoi mijn colega heeft een sony laptop. met windows XP.Home.Engelse editie. Met een Sony brand programma erop. Hij heeft het volgende probleem. Hij heeft gegevens gemaakt in excel en word en opgeslagen op een cd-rw als hij vervolgens deze gegevens opvraagd, er iets in wijzig en dan op opslaan druk krijg ik de tekst: Ik heb geen toegang tot deze drive en moet contact opnemen met de beheerder. Ook krijg ik de tekst: Het bestand kan niet worden opgeslagen. Het bestand is gemarkeerd als Alleen-lezen sla het bestand onder andere naam op of lokatie. Iemand een idee? :roll: Gr Aad.
  • we zijn nog niet zover dat een cdrw automatisch als station dienst kan doen zoals een flop dat wel kan. het bestand is alleenlezen gemaakt bij het branden op de cdrw. na bewerken moet je dus kiezen voor opslaan-als en op de hd zetten. in een latere actie kun je de inhoud van de cdrw refreshen.
  • als ie de cdrw als een grote floppie wil gebruiken moet ie een packet pakket installeren . Directcd OF INCD OF PACKET CD. Let wel : je brand programma : Roxio en Incd en Directcd en Nero gaan niet samen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.