Vraag & Antwoord

Anders (software)

kilometerregistratie programma

4 antwoorden
  • wie weet er een (gratis) programma om mijn kilometers goed te registreren, liest een die ook kan terugrekenen, oftewel aan het eind je totaal van 1 jaar invoeren en zo terug werken, belangrijk voor de prive kilometers belastingtechnisch.
  • Heb je al gezocht op internet?
  • ja dat had ik gedaan en overspoeld met online en/of registratie troep, daar heb ik geen zin in, ik zoek een simpel programmaatje, die ik zelf op mijn eigen PC kan installeren!
  • http://www.drusoft.nl/kilomete.htm DruSoft Kilometerregistratie. U rijdt een auto van de zaak ook privé? De belastingdienst vereist een door u bijgehouden sluitende kilometerregistratie indien u minder dan 25% van de nieuwwaarde van uw auto bij uw inkomen wilt tellen. DruSoft Kilometerregistratie is een eenvoudig stukje software waarmee u zo'n administratie kunt bijhouden. Het gebruik van DruSoft Kilometerregistratie is gratis! U hoeft zich niet te registreren. Leuker kunnen we het niet maken! We doen ons best ook de gratis software actueel en foutvrij te houden echter soms ontbreekt de tijd. Er wordt dan ook, alleen voor de gratis software, enigzins bezuinigd op de tijd die wordt uitgetrokken voor testen. We hopen dat u hiervoor begrip heeft. Mocht u een fout ontdekken in één van onze gratis pakketen, meldt dit aan ons en wij zullen deze dan, zodra de tijd daarvoor beschikbaar is, herstellen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.