Vraag & Antwoord

Anders (software)

pc op afstand

Anoniem
gerben
8 antwoorden
 • ik wil een pc op afstand kunnen besturen
  met welke programma`s is dit mogelijk en moet de andere pc ook dt programma hebben
  het liefst heb ik een progie dat via e-mail gaat als dat er is wie kan mij helpen aan meer info
 • ALs je beide Windows XP hebt moet dit zo kunnen.
  Anders denk ik aan pc Anyware, van Norton geloof ik.
  Marc
 • op mijn pc draaid win 98 2e wat er op de andere draaid maakt mij niets uit
 • Ik gebruik het programma Remote Administrator. Het is te downloaden op http://www.radmin.com.

  ff iets anders.. Weet iemand hoe je bij dit programma een opgeslagen wachtwoord tevoorschijn haalt? Op het werk is dit op een PC geinstalleerd, dit zodat een bedrijf op die PC support kan leveren. Ik kan het wachtwoord van de server die draait wel veranderen, maar daar is dat bedrijf dus niet zo gelukkig mee.
 • Je kan Remotely Anywhere gebruiken
  Of WinVNC. Of Planet Remote.

  D.
 • Ik heb paar jaar PC-Anywhere (32 bits) gebruikt van Norton om de PC van mijn moeder (64 jaar) te kunnen benaderen indien nodig. Werkte prima. Dit ging op 2 pc's met Win98. Werkt via een telefoonlijn. Niet supersnel, maar prima om kleine problemen op te lossen. Gebruik het niet meer. Werk nu met XP. Belangstelling? Te koop voor 10 Euro + verzendkosten. Origineel in doos en NL-talig.
 • PC Anywhere hebben we ook nog liggen, ik geloof versie 8 of zo. Ik wilde deze eigenlijk niet gebruiken, volgens mij werkt deze namelijk langzamer als Remote Administrator. Ik heb een kabelverbinding, op het werk hebben we een 56k6 verbinding, dus alle extraatjes helpen. Kan het inderdaad ook wel een keer proberen met PC Anywhere.
 • [quote:493c4c54a4="ThijsJ"]ff iets anders.. Weet iemand hoe je bij dit programma een opgeslagen wachtwoord tevoorschijn haalt? Op het werk is dit op een PC geinstalleerd, dit zodat een bedrijf op die PC support kan leveren. Ik kan het wachtwoord van de server die draait wel veranderen, maar daar is dat bedrijf dus niet zo gelukkig mee.[/quote:493c4c54a4]

  Gebruik pwhack.

  Je kan het hier downloaden:
  www.spiderned.nl/PWHACK.EXE

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.