Vraag & Antwoord

Anders (software)

Forum met "specialisten"

9 antwoorden
  • Op de C!T Forums zijn velen te vinden die anderen met problemen vaak een stuk verder kunnen helpen, maar toch wil ik ook even de aandacht vestigen op: http://www.gotodutch.nl/forum/ Hier zijn ook een aantal (NL) Forums te vinden met Excel, Access, etc. "techneuten". 't Kan geen kwaad hier eens een kijkje te nemen.... Groet, Ton
  • Hmm, enige forum met meer dan 10 posts is het Access-forum. De laatste post van een 'techneut' in het Excel forum is al van 25 oktober... Ik word er niet echt warm van. mvrgroet Ed
  • [quote:f1f60e41d5="lion"]Op de C!T Forums zijn velen te vinden die anderen met problemen vaak een stuk verder kunnen helpen, maar toch wil ik ook even de aandacht vestigen op: http://www.gotodutch.nl/forum/ Hier zijn ook een aantal (NL) Forums te vinden met Excel, Access, etc. "techneuten". 't Kan geen kwaad hier eens een kijkje te nemen.... Groet, Ton[/quote:f1f60e41d5]wel een erg groot forum> :lol: . 151 Member(s) made 1213 post(s) in 15 forum(s). Last post made on Nov 11 2002 19:44:55 by: courcour. :lol: :lol: :lol:
  • Bekendheid is iets dat moet groeien! Wat is er mooier dan een aantal luitjes bij elkaar te hebben die op iedere willekeurige vraag over (b.v.) Excel direct een snel, duidelijk en pasklaar antwoord hebben. In ieder geval: mijn zegen hebben ze... Ton
  • [quote:a765425147="lion"]....Wat is er mooier dan een aantal luitjes bij elkaar te hebben die op iedere willekeurige vraag over (b.v.) Excel direct een snel, duidelijk en pasklaar antwoord hebben.[/quote:a765425147] Hebben die lui op dat forum dat dan? Dat blijkt in elk geval niet uit de antwoorden die er gegeven worden.
  • Hopelijk is de technische kennis beter dan het Engels, want dat is belabberd.
  • http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=456740&highlight=#456740 http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=453730&highlight=#453730 Beetje spam(forumpje van de kids ofzo?) (forumpje ken idd meer aandacht in/opgevertje?) geefnooitop!
  • [quote:25375724df="lion"]Bekendheid is iets dat moet groeien! Wat is er mooier dan een aantal luitjes bij elkaar te hebben die op iedere willekeurige vraag over (b.v.) Excel direct een snel, duidelijk en pasklaar antwoord hebben. In ieder geval: mijn zegen hebben ze... Ton[/quote:25375724df] Wat heeft dat forum dat het forum van C!T niet heeft (afgezien van een stuk minder gebruikers :lol: ) ?
  • Kinderachtig...... een stammenstrijd. Lion, ik denk niet dat je echt een antwoord verwacht op je vraag, maar als ik het mag zeggen dan is het pluspunt van het gotoduchforum (en voor zover ik snel zie ook het enige) t.o.v. van het C!T forum dat zij een wat prettiger forumindeling hanteren. Het C!T forum kent een enigszins te algemene indeling. Dus toch maar weer eens proberen....... Geef het Office forum terug.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.