Vraag & Antwoord

Anders (software)

Jouw mening over Evidence Eliminator?

3 antwoorden
  • [b:277871e816]Ik heb net Evidence Eliminator op mijn notebook gezet en ik moet zeggen hij heeft zijn werk goed gedaan; een onvoorstelbare hoeveelheid files en folders zijn er afgegooid, met name veel hidden troep van MS. Vraag is: Heeft iemand uitgebreidere ervaring met EE en zo ja, wat zijn je bevindingen? Ik heb het idee dat EE weleens iets TE moordzuchtig kan zijn, als je al ziet hoe agressief er reclame voor wordt gemaakt. Ik las ergens dat er ook diverse freeware-progjes zijn die het ook uitstekend doen...:roll: [/b:277871e816]
  • ehhhm het is dus niet nodig (en ook niet gewenst) om je bericht [b:6ceb657ad6]vet[/b:6ceb657ad6] neer te zetten... Dus a.u.b. volgende keren normale tekst.
  • EE heeft een zeer slechte naam vanwege de spam (reclame kun je het niet meer noemen) in de nieuwsgroepen. Daarbij worden gebruikers, soms onnodig, bang gemaakt. Om die reden zou ik het programma nooit gaan gebruiken. Een kwalitatief goed programma bewijst zich tenslotte zelf wel zonder op een agressieve manier te worden gepromoot.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.