Vraag & Antwoord

Anders (software)

Northon protected bin

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Een 98-opstartdiskette gebruiken (www.bootdisk.com). Indien NTFS kun je formatteren tijdens een nieuwe installatie, dus booten van CD en de installatie starten.
 • Birgitte bedankt dat zijn nog eens werkende antwoorden!!!
 • Fijn dat Norton.

  steeds minder ruimte op de schijf, ik wist zeker dat ik de schijf op 200mb na leeg had gaf ie aan in eigenschappen dat ik 5,9 Gb gebruikte.

  alles geprobeerd en ook wel wat gevonden. ik heb het ruimte verlies als volgt kunnen beperken……

  in mijn geval stond er op F:\ een map verborgen met de naam recycler.

  groot 5,6GB!!!!!
  nu kon ik niet alles selecteren en weg don…..n want er werdt steeds aangegeven dat hij niet de (bepaalde) gegevens kon lezen (0000032.0)

  daarna op type geselecteerd en gekeken wat we; weg kon, na een uurtje puzzelen en deleten was ik op 532Mb na alles kwijt ik heb nu nog 1456 files welke een 1/2giegje gebruiken waarvan de computer zegt dat hij ze niet kan verwijderen, niet kan lezen niet kan renamen niks, by the way ik werk met XP

  ik heb ook geprobeerd de schijf helemaal leeg te formateren maar dat werkt dus ook niet vanuit windows en een ms dos promt tsja ….

  Nu blijk ik op C ook nog zo'n map te hebben verd….e.

  wie heeft dit ook om t hand gehad?

  ik heb het met alles van norton geprobeerd maar dat wilde ook niet.
  inmiddels heb ik geen Norton meer op mijn computer ik werkte met 2002
 • [quote:28507b8583="JL.Verver"]Fijn dat Norton.

  ik heb ook geprobeerd de schijf helemaal leeg te formateren maar dat werkt dus ook niet vanuit windows en een ms dos promt tsja ….
  [/quote:28507b8583]
  Je kunt m toch gewoon via dos formatteren, daar is toch niks mis mee?? Dan ben je zo uit de problemen vlgs mij…
 • ik heb besturingssysteem win XP prof, ik weet niet hoe ik in de dos mode moet komen, wel een opdracht prompt maar dat is vanuit windows gestuurd en gaat niet werken
 • heb dit probleem ook met norton gehad en een simpele oplossing is dat je naar de icoon van dde prullenbak gaat en kijk bij eigenschappen. vink aan stations onafhankelijk configureren (bij meerdere partities) dan kan de aanvink weghalen bij norton protected. daarna kan je gewoon je prullenbak legen
 • Je kunt het toch gewoon uitzetten.
  Ik ga er van uit dat je het over 2003 hebt.
  Ik heb de Prof uitvoering dus daar werkt het zo,
  open Norton en dan naar opties, daar heb je advanced tools,
  de onderts optie neem je en daar haal je het vinkje bij al je schijven weg.
  Komt hij nooit meer terug.

  Suc6
 • en daarmee is het prob ontstaan, recyceld bleef erop, opnieuw installen van norton (upgraden) help ook niet deze herkent de öude"mappen ook niet en maakt gewoon weer nieuwe aan. Nee wat ik zoek is een deltree in winXP, op de rest van mijn schijven heb ik het kunnen doen door deze geheel leeg te maken, de partitie in de boot van cd te verwijderen en opnieuw aan te maken daarna te formateren e voila het lukt dan wel maar het zou toch sneller moeten kunnen.

  de map welke ik inmiddels C:\deleet heb genoemd wordt nml wel herkent maar de inhoud (1406 files 532MB) niet dit zijn files met een cijferreeks en . en ook met cijferreeks en .0 omnamen met selecterenn en F2 help ook niet want kan niet lezen van doel etc….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.