Vraag & Antwoord

Anders (software)

Inetpub: wie kent deze map?

4 antwoorden
  • Terug XP geïnstald (deed ik reeds enkele malen de laatste tijd: HD crash :cry: ) en nu merk ik rechtstreeks op mijn C de map INETPUB met daarin als submappen o.a. badmail, mailroot, ... Heeft dus iets met mail te maken. Vorige keren had ik die map niet dus ik dacht: 'k gooi hem weg. In XP vertikt hij het (in gebruik), in Dos krijg ik hem wel weg, maar dan komt de kat telkens weer als ik XP opstart... Waar komt die map vandaan (van welk prog?) en wat doet ie dan?
  • Voor zover ik kon vinden op internet (http://www.skybuilders.com/users/jesse/docs/howToSMTP.html) zijn die subdirectories van de mailserver in windows. Blijkbaar heb je die deze keer geïnstalleerd tijdens de installatie.
  • [quote:830e751952="Supersnail"]Voor zover ik kon vinden op internet (http://www.skybuilders.com/users/jesse/docs/howToSMTP.html) zijn die subdirectories van de mailserver in windows. Blijkbaar heb je die deze keer geïnstalleerd tijdens de installatie.[/quote:830e751952]Dank, supersnail, maar hoe raak ik dit kwijt?
  • Tsja, ik ken XP niet. Maar kijk eens of je in configuratiescherm/software/windows setup (zo heet dat in windows 98) ergens een mailserver (SMTP server) kan vinden tussen de geïnstalleerde programma's. edit: Na het zoeken op google lijkt het er op dat die mailserver meekomt met IIS (de webserver). Dus de enige oplossing lijkt mij om IIS te deïnstalleren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.