Vraag & Antwoord

Anders (software)

Service Pack 1a Office 2000

11 antwoorden
 • Hallo! Ik heb een probleem met Office 2000. Door een crash heb ik het programma opnieuw moeten installeren en moet dus ook de service packs opnieuw downloaden. Het programma O2ksr1a.exe gaat probleemloos. Maar dat programma start de download van het servicepakket en die download lukt voor geen meter. Mijn vraag is: wie kan mij helpen aan servicepakket 1a? Ik zoek een plek waar ik het met DAP kan downloaden. Wie oh wie? Dutch
 • Op de (engelstalige) support site van Microsoft is een aantal artikelen opgenomen over het [u:fd53a8af75]volledig[/u:fd53a8af75] verwijderen van Office 2000. Dat is mede afhankelijk van de versie van je besturingssysteem. Nogmaals deïnstalleren dus, en met behulp van de Microsoft tool alle restjes verwijderen, en pas daarna weer installeren... Succes!
 • Het probleem is juist dat ik door de crash Windows (XP) en ook Office 2000 opnieuw moets installeren. Dat gaat prima maar het probleem is bij het downloaden van het service pack. De verbinding wordt steeds verbroken waardoor ik het niet binnen krijg nu zoek ik een site of iemand die mij kan helpen waar ik dat service pack kan downloaden met een resume optie zoals in Download Accelerator Plus. Dutch
 • De reden dat je wordt gedwongen om vanaf de site van Microsoft te downloaden is: de download wordt afgestemd op de staat waarin je Office-installatie verkeert (bijvoorbeeld: hoeveel pré-SP bestanden je al hebt gedownload). Als je dat wilt omzeilen moet je de SP-1a cd-rom bij Microsoft aanvragen - voor zover ik weet wordt die kostenloos toegezonden. De omvang van het service pack op de cd-rom is 622 MB! Probleempje kan zijn dat de cd-rom in principe alleen wordt opgestuurd naar geregistreerde gebruikers... Nog een PS-je: één van de redenen dat de download stokt is dat het update programma niet goed kan nagaan wat er nog moet worden gedownload; dat is het gevolg van de wijze waarop je Office-installatie teloorging: vandaar de aanbeveling om eerst alles wat naar Office verwijst radicaal uit de pc te slopen.
 • Goed zoeken bij ms, je kan de service pack namelijk in zijn geheel downloaden met DAP getright etc.. Je moet bij msdoanloadcenter kijken, niet bij officeupdate. Goed lezen en doorklikken en dan moet je hem tegenkomen. Dit is oa voor bedrijven, die gaan niet elke PC via internet updaten.
 • Bosje, je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Bij het downloadcenter van Office vind ik wel een SR-1a, maar die is minder dan 200 kB groot... da's dus alleen dat programmaatje wat de grote download voorbereidt. Maar kennelijk heb jij nog iets gevonden wat ik niet zie als ik dat downloadcenter doorspit: waar moet ik het precies zoeken?
 • gewoon per scherm zoeken. en lezen enproberen. Zo ben ik er op gekomen en de boel naar binnen gehaald. Het is toch zoeken en klikken. Let vooral op administrator teksten. Good Hunt 8)
 • Ik zei "PRECIES", Bosje! Ik geloof namelijk helemaal niet dat jij dat daar ooit hebt gezien... maar wel dat je je er met een Jantje van Leiden van af wil maken. Als je hier iemand wilt helpen, doe het dan ook goed!
 • Hier kan je vast wel wat vinden: http://www.microsoft.com/office/ork/2000/appndx/toolbox_localized.htm#Dutch
 • Kijk, daar hebben we wat aan... Bedankt, CyGho!
 • [quote:4f4dc3173c="Brbnts rkl"]Ik zei "PRECIES", Bosje! Ik geloof namelijk helemaal niet dat jij dat daar ooit hebt gezien... maar wel dat je je er met een Jantje van Leiden van af wil maken. Als je hier iemand wilt helpen, doe het dan ook goed![/quote:4f4dc3173c] Ben je boos, snel op je tenen getrapt. Oh ja, zeker familie van de mensen in Venlo ? :evil: Ik heb je alleen willen aangeven dat er wel een complete download is end dat je die moet zoeken. ik weet ook niet wat ik bijv 132 dagen geleden om 14:56 uur exact aan het doen was. Jij zeker wel En als een ander wel een goede link voor je vindt betekent dat je niet eens weet wat zoeken is. Die conclusie zou je kunnen trekken. Je vondt het wel een behulpzaam mijn eerste post dat die downloasd er wel was. Enfin wat mij betreft zand erover. Als je een nieuwe post opent zal ik je nog steeds met alle pelzier helpen, tenzij je dat niet wilt. Zet het er dan wel bij. En als jij mij helpt als ik een probleem hebt, vindt het ook leuk :wink: :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.