Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Wat moet ik nu?........

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Gisteren ben ik bezig geweest om thuis een LAN op tezetten. Nu was ik zo een beetje bezig, maar iedere keer gaf de oc aan als ik het netwerk wilde doorzoeken: Kan netwerk niet doorzoeken. Daar werd ik op het laast zo strond ziek van dat ik alle protocollen en netwerkadapters weg heb gedonderd en opnieuw ging installeren……DACHT ik. Maar toen na het opstarten kwam een blauwscherm tevoorschijn met deze melding:

  Ongeldige dynamische VxD-koppelingsaanroep van VSDATA95(01) +
  001D6A8 naar aparaat "0028", service 800A
  De Windows-configuratie is ongeldig. Voer setup opnieuw uit om dit probleem te verhelpen.

  Druk J of enter als u verder wilt werken in Windows. Druk op N om
  het huidige programma af te sluiten. Als u Windows niet afsluit, kan
  het systeem instabiel blijken. Wilt u verder gaan?

  Druk J voor Ja en N voor Nee: J

  Als ik vervolgens op de J druk komen er alleen piepjes. Ik kan wel gewoon op enter drukken want standaard staat er al een J. Na drie keer op enter gedrukt te hebben krijg ik een melding dat ik op een toest moet drukken om door te gaan. Als ik dat doe sluit hij af.
  Als ik bij de melding op de N druk sluit hij ook per direct af.
  Ik kan nu alleen in veilige modus in windows komen zonder problemen.
  Ook heb ik geprobeerd om zonder de netwerkkaarten erin op te starten maar geeft hetzelfde effect. Moet ik nu booten van diskette en de windows setup opnieu draaien? Heb ik dan ook verlies van data?
  Please help!……
 • Jan,

  De meeste OSen hebben een mogelijkheid van herstel-installatie. Hierbij wordt alleen het (volledige) OS geherinstalleerd, de verbindingen met de applicaties gaan verloren, omdat het register opnieuw wordt opgebouwd. Deze programma's moeten dus worden geherinstalleerd. Persoonlijke data gaan niet verloren. Natuurlijk moet je er bij het maken van keuzen GOED op letten dat er NIET wordt geformatteerd.

  Sterkte :wink: en groet, Maarten.
 • Ik heb een beetje gezoch op het internet en kwam tot de conclusie dat het aan zonealarm ligt. Ook op de site van Microsoft wordt deze foutmelding besproken met als conclusie dat zonealarm niet volledig ge-uninstalled is.
  Maar ik heb helemaal niet aan zonealarm gezeten, alleen de protocollen en adapters verwijderd….
  Wel kan ik me herinneren dat ik zonealarm even heb afgesloten heb omdat dat weleens hielp (zeiden sommigen) als je het netwerk niet kon doorzoeken. Aangezien dat niet hielp heb ik er ook niet meer bij nagedacht om hem weer op te starten.. :oops:
  Maar krijg ik daarom deze melding??alleen omdat ik zonealarm uitgeschakeld heb????want ik heb niks van zonealarm verwijderd…….
 • ZoneAlarm kan heel vervelend doen, met name in netwerkkwesties, want dat is nu juist wat ie in de gaten houdt.
  De oplossing ligt meestal in het manual uninstallen van Zonealarm, met alle bijbehorende registersleutels, en resterende bestanden. Op de site van Zone Labs kun je vinden hoe dat moet, afhankelijk van je operating systeem en versie die je gebruikt. Gebruik de search funtie op die site.

  Succes
 • ok bedankt….ik ga meteen even kijken en wat dingen proberen THNX!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.