Vraag & Antwoord

Anders (software)

WORD2000 en afbreken

Anoniem
roeske
2 antwoorden
  • Hoe kan ik regelen in een document dat bepaalde delen bij elkaar worden gehouden op dezelfde regel, en dus NIET worden afgebroken? Het betreft dus geen alinea-opmaak.

    Voorbeeld: "Euro 100,00" moet bij elkaar blijven en aan het eind van een regel niet afgebroken worden tussen "Euro" en "100,00".

    vr. groeten, Rob
  • Even zoeken bij de concurrent van ComputerTotaal…. Stond namelijk in een boekje van de computeridee die ik laatst heb gelezen. Zal hier even citeren.

    [quote:8ea6063394]Als u een bedrag, hoeveelheid of datum typt zoals EUR 99.2000 MHz of 31 december 2002, wilt u niet een deel van die aanduiding aan het einde van de ene regel komt en de rest aan het begin van de volgende regel. Gelukkig heeft Word een oplossing voor dit probleem: in plaats van een gewone spatie gebruikt u in dit soort gevallen een zogeheten 'vaste spatie'. Kies hiervoor in het menu 'Invoegen' de optie 'Symbool…'. Klik in het 'Symbool'-venster op het tabblad 'Speciale tekens', selecteer 'vaste spatie' en klik op 'Invoegen'. U kunt ook de sneltoetscombinatie Ctrl+Shift+SPATIEBALK gebruiken.[/quote:8ea6063394]

    Pff wat een getyp, maar zo moet het dus lukken. Zelf niet getest overigens.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.