Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Word2000 afdrukscherm overheerst door dikke grijze liniering

Aimable
2 antwoorden
 • [b:47a80c61a4]Probleem is inmiddels opgelost door de oplossing 'Tekenen - raster - uit' van Aimable, waarvoor hartelijk dank![/b:47a80c61a4]
  Probleem in MS Word 2000 onder Win XP, op de pc van een goede kennis van mij:
  Het [b:47a80c61a4]afdrukscherm bevat grijze horizontale lijnen[/b:47a80c61a4], zoals in een schoolschrift. Op het normaal scherm staan ze niet; ze worden ook niet afgedrukt.
  Het verschijnsel doet zich voor bij nieuw aangemaakte documenten (optie: "leeg document") en ook bij oude documenten uit de tijd toen het probleem nog niet opgetreden was.
  Het verschijnsel is constant; dus bij elk document.
  Ook na geheel verwijderen van het pakket Office 2000, opnieuw opstarten en vervolgens geheel opnieuw installeren.
  Het probleem is opgetreden sinds een tabel (mijn kennis spreekt over een "raster", waarschijnlijk vanuit Excel in een document werd ge-importeerd. Dit is gedaan door de zoon van mijn kennis, die ik niet te spreken kan krijgen.
  Ben hier reeds intensief mee bezig geweest: bekeken of het iets met watermerk, randen en arcering, tekenobject etc. te maken zou kunnen hebben, maar kom er niet uit. De kennis is een medevrijwilliger bij een zorgcentrum die ik belangeloos help (althans tracht te helpen).
  De lezer wordt alvast voor tips.

  Vriendelijke groet,
  André Gigengack[b:47a80c61a4][/b:47a80c61a4]
 • Het gebeurt wel eens dat normal.dot beschadigd of corrupt is. Verwijder deze eens, of hernoem hem en reboot. Nieuwe normal.dot wordt automatisch aangemaakt.
  Misschien is het probleem hiermee verholpen?
  Marc

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.