Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

direvt cd

Bosje
5 antwoorden
 • Onder windows '98 kon ik met direct-cd van easy cd creator zonder meer in verkenner bestanden slepen naar de brander op een cdrw. Ze stonden er ook meteen op.
  Nu onder windows XP werkt het schijnbaar anders. Als ik zowel met Nero als met ecdc wil slepen, zie ik de gesleepte bestanden wel staan, maar ik krijg in verkenner eerst een tekst met een melding dat ze in de wacht staan om nog gebrand te worden of zoiets.
  Als ik later de cd in de speler stop staat de melding er nog op. Daaronder staan de bestanden die reeds gewoon gebrand zijn.

  Kan de direct-cd functie zoals ik gewend was niet onder XP?
 • Heeft het toevallig niet te maken met de ingebouwde cd-brander van XP.

  :evil: MajinBuu :evil:
 • Beste MajinBuu,

  Het schijnt dat in XP ook een brandprog zit. Ik was nog niet zo ver om dat uit te zoeken. Ik ga er van uit (zit nu niet achter xp machine) dat ik dat programma kan benaderen via bureauaccessoires?


  Jan
 • In Nero is er wel te slepen, echter moet je dan nog wel het commando "branden" geven om daadwerkelijk wat op het rommetje te krijgen. Volgens mijn pc-leverancier heeft XP idd een brandprog ingebouwd, echter is deze veel trager dan bijvoorbeeld een Nero.

  Maar we blijven koekeloeren naar een oplossing, want alleen slepen en vervolgens direct branden is voor mij ook een optie!
 • Riecardo,

  Dat werkte bij mij dus onder w'98 met ecdc. Ideaal.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.