Vraag & Antwoord

Anders (software)

Microsoft Backup

Anoniem
Venzent
5 antwoorden
 • In het windows-programma "reservekopie maken" (in buro-accessoires) lukt het prima om een (al dan niet gecomprimeerd) reserve-bestand van de PC te maken. Deze is in de gecomprimeerde versie al ruim groter dan een CD kan bevatten. Wegschrijven naar meerdere CD's is dus nodig.Dit lukt mij tot op dit moment niet. Het gaat wel als ik van tevoren de reservekopie in tweeën verdeel, maar ik verwacht dan problemen met de optie "nieuwe en gewijzigde bestanden"kopieëren, omdat het programma dan met de vorige versie gaat vergelijken en dat is dan dus maar een halve.
  Wie heeft een idee hoe dit op te lossen?
 • Je kent vast wel iemand die Norton Ghost heeft
  Dan wordt van je hele hda een ghost copy (al dan niet over meerdere cd's) gemaakt.
 • Volgens mij hoef je geen problemen te verwachten met de optie van de gewijzigde bestanden, hij kijkt namelijk niet fysiek in de backup die je hebt gemaakt, maar in een databaseje die hij aanmaakt tijdens de backup….Gewoon even proberen….
 • [quote:4a563d3590="windowsXP-PRO"]Je kent vast wel iemand die Norton Ghost heeft
  Dan wordt van je hele hda een ghost copy (al dan niet over meerdere cd's) gemaakt.[/quote:4a563d3590]

  [size=18:4a563d3590][/size:4a563d3590]

  Ik heb gehoord van Norton Ghost, maar vooralsnog prober ik uit te vinden of windows Resevekopie de klus kan klaren. Als deze mogelijkheid niet in Windows Reservekopie zit, kijk ik verder.
 • [quote:c19f4a1552="Venzent"]Volgens mij hoef je geen problemen te verwachten met de optie van de gewijzigde bestanden, hij kijkt namelijk niet fysiek in de backup die je hebt gemaakt, maar in een databaseje die hij aanmaakt tijdens de backup….Gewoon even proberen….[/quote:c19f4a1552]


  O.K, maar wat gebeurt als ik twee "halve"kopieën (bv één met Program Files voor CD 1 en de ander met de rest van de bestanden voor CD 2) moet maken? Kijkt hij dan niet per definitie in het databaseje van de helft?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.