Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Undelete?!

bessy
9 antwoorden
  • Wie weet er een goede manier om gedelete fotos weer terug te krijgen op mijn compact flash kaart? Ik heb per ongeluk de kaart leeg gemaakt.
  • U kunt een freeware programma downloaden (DRIVE RESCUE) via google
    typ in het zoekvenster "freeware programma drive rescue dan een bolletje plaatsen naast :pagina's in nederlands en dan op zoeken en even later verschijnt als eerste het programma "drive rescue" van de duitser christian grau. Met dit programma is het mogelijk om onbeperkt verwijderde bestanden terug te zetten zelfs die na een systeemcrash verloren zijn gegaanAls je het programma gebruik vlak nadat je het bestand gewist hebt,zal deze zonder probleem teruggehaald kunnen worden. In het mapje "Deleted" vind je alle gewiste programma's terug. Je bewaart deze met drive rescue eenvoudigweg in een andere directory en je bestand is gered Naarmate er meer tijd tussen het verwijderen en het terugzetten wordt de kans groter dat het succesvol redden van het bestand kleiner wordt. De verwijderde data is immers nog wel fysiek op de schijf aanwezig,maar staat op een plek die door het systeem is vrijgegeven voor andere bestanden. Iedere schrijfopdracht naar de schijf zoals het installeren van een programma het bewaren van een document maar ook het opvragen van internet-pagina's verminderd de kans op een succesvolle redding. Ook kan je het programma Drive Rescue beter uit voorzorg installeren en niet pas als je het nodig hebt.
    VEEL GELUK ERMEE
    :wink:
  • Helaas is Drive Rescue geen freeware meer. Op mijn site kan je de laatste freeware versie 1.9d downloaden. Het staat bij menu "Freeware-Systeem-Schijven/CD.
  • Goed zo, CyGho !

    euh ….

    waar is je site te vinden ? ? :roll: :wink:
  • Je kan ook Restoration proberen.
    Werkt o.a. ook op smart media en memory stick - misschien ook op compact flash.
    Is van een floppy te draaien (193 kb)
  • [quote:c22734313f="Passer"]Goed zo, CyGho !

    euh ….

    waar is je site te vinden ? ? :roll: :wink:[/quote:c22734313f]
    Wat dacht je van het knopje onderaan mijn bericht met WWW erop? :lol:
  • Iedereen bedankt voor zijn bijdrage!! Het voorstel t.a.v. DRIVE RESCUE was perfect. Dit programma heeft zonder problemen mijn foto's kunnen terughalen. De laatste versie was inderdaad geen freeware meer, maar gelukkig had CyGho de laatste gratis versie nog. :D
  • Kijk aan, blij voor je dat het is gelukt :D
  • [quote:6d67c99e36="CyGho"]Wat dacht je van het knopje onderaan mijn bericht met WWW erop? :lol:[/quote:6d67c99e36][off-topic]Euh Niet gezien …? :oops:
    Sorry![off-topic]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.