Vraag & Antwoord

Anders (software)

vragen over een aantal progjes

Anoniem
s.mart
4 antwoorden
 • Moet ik windows verkenner ja of nee toegang verlenen tot internet. Dat wil zone alarm van mij weten.
  Maar wat heeft die explorer.exe op het internet te maken?

  Ik gebruik download express van MetaProducts. De laatste tijd kan ik met deze versneller nauwelijks nog iets downloaden. Zijn er sites die dit tegen gaan? Of heeft een vermelding over activeX waardoor pagina's niet goed geladen worden er iets mee te maken. Of??

  Er is een trucje om Norton System Works niet te installeren maar toch te kunnen gebruiken. Ik ken het trucje. De vraag is kent iemand van jullie dit ook en heeft het zin om dit uit te voeren? Ik heb vroeger wel NSW gehad maar de problemen met het zware prog waren groter dan de voordelen, hoewel er nuttige onderdelen waren. Ik weet niet of de vraag/handeling iets illegaals heeft dus blijf ik fatsoenshalve in het vage.

  Winace archiver. Voordat ik hem installeer: wat doet dat progje, wat kan ik er mee?

  Winamp. Poosje geleden gedownload. Als ik deze installeer (doe niet zo veel met muziek) kan ik die walgelijke windows media player dan (ook in het register) verwijderen?

  Namens Sint/Zwarte Piet die schuldig zijn aan deze vragen en namens mijzelf alvast bedankt voor info.
 • Heb ik te veel gevraagd

  Moet het ergens anders

  Of (kan ik me niet voorstellen ) weet niemand iets

  Ik wil zo graag aan de slag met de progs, maar voel me niet helemaal zeker. Vandaar.
 • [quote:f322ac4dd6]Winace archiver. Voordat ik hem installeer: wat doet dat progje, wat kan ik er mee?[/quote:f322ac4dd6]
  je kan er .ace bestanden mee inpakken/uitpakken
  werkt hetzelfde als rar en zip. maar als k jou was zou k toch winrar nemen. vind k zelf wat beter.

  [quote:f322ac4dd6]Winamp. Poosje geleden gedownload. Als ik deze installeer (doe niet zo veel met muziek) kan ik die walgelijke windows media player dan (ook in het register) verwijderen?
  [/quote:f322ac4dd6]
  als je winamp 3 hebt en je installeert dat opent het voortaan altijd video's in winamp. (heel vervelend, en als je winamp wegggooit nog steeds :cry: )
  maar in jou geval heb je de media player nooit meer nodig. alleen kan winamp veel formaten (nog) niet afspelen :cry:
 • Het feit dat explorer.exe toegang tot internet wil, zou kunnen betekenen dat je een virus hebt. Mocht je breedband hebben, dan kun je via http://housecall.trendmicro.com/ je PC online eens laten doorzoeken. Heb je meteen een bevestiging (of niet) over de kwaliteit van je huidige virusscanner.
  Ik heb zelf iig ooit ook de melding van ZoneAlarm gekregen dat explorer (dus niet INTERNET explorer) toegang wilde tot het internet. Bleek ook een virus te zijn, die zichzelf wilde verspreiden. Nu staat explorer NIET meer in de programma lijst die ZoneAlarm bijhoudt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.