Vraag & Antwoord

Anders (software)

Taakvenster probleem in Word

4 antwoorden
  • Heb bij office xp - Word het probleempje dat het taakvenster(rechts) steeds weg is als ik hem opnieuw opstart. Heb wel een vinkje staan bij weergeven bij opstarten staan. Maar toch: geen taakvenster. Wie heeft een oplossing voor dit probleempje?
  • Sommige invoegtoepassingen verhinderen dat: wat heb je aan invoegtoepassingen geïnstalleerd? (Extra\invoegtoepassingen en sjablonen).
  • Thks Ben; ik maak gebruik van het progje Master label selector. Om stickers, labels etc te printen en dat heeft zich idd in Word genesteld. Prettige feestdagen 8)
  • [quote:44d04a719d="Ben Jonson"]Sommige invoegtoepassingen verhinderen dat: wat heb je aan invoegtoepassingen geïnstalleerd? (Extra\invoegtoepassingen en sjablonen).[/quote:44d04a719d] Beste naamgenoot, Ik geloof dat jouw antwoord\opmerking enige aanvulling behoeft. Als je in het register de volgende aanpassing maakt, moet dat het probleem oplossen (vooropgesteld dat men geen registervrees heeft :P :P :P ). Ga naar de volgende sleutel: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Common\General Selecteer met rechter muisknop "nieuw" en dan DWORD-waarde. Vul in DoNotDismissFileNewTaskPane en verander dan de waarde naar 1. Met die instelling zouden alle invoegtoepassingen overruled moeten worden. Als je daar nóg niet uitkomt, surf je snel naar de volgende site: http://www.mvps.org/word/FAQs/Customization/ShowTaskPane.htm Ja Ben, het valt niet mee met dat computeren ... :o :o :o Prettige feestdagen :wink: :wink: :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.