Vraag & Antwoord

Anders (software)

Probleem met Norton 2003

Anoniem
Peter Vooges
8 antwoorden
 • Ik heb een getracht NAV 2003 op mijn systeem te installeren. Heb daarvoor eerst de oude scanner verwijderd en de firewall uitgeschakeld. Vervolgens de PC geboot en de installatie gedaan. Die loopt keurig door en eindigt bij Live-Update. Dat doet 'ie ook nog en daarna moet het systeem resetten. Daarna komt de scanner niet meer op. Er verschijnt een map, c:\program files\common met daar in de map bin. Vervolgens doet norton niks meer. Als ik het programma handmatig start da staat auto-protect op uitgeschakeld en kan ik het niet aanzetten en email protectie staat op uit en kan ok niet aan gezet worden. Ik heb bij norton geïnformeerd maar krijg daar een standaard antwoord dat ze iedereen sturen. De daarin voorgestelde optie helpen overigens ook niet. Kent iemand dit probleem ?
 • Heb je Live-update zelf ook uitgevoerd?? Je krijgt dan ook de verbeteringen in het programma binnen.
  Had dit zelf ook dat auto-protect niet aan wilde. Na de Live-update uitgevoerd te hebben loopt het programma als een zonnetje.
 • Volgens de voortgangsbalken, was live update voltooid en waren de virusdefinities en programma bestanden weer up to date. Daarbij werd me verteld om te booten en daarna klopte het niet meer. Ik heb met de tool van Norton (rnav2003.exe) alles verwijderd en het nog een keer geporbeerd, maar dat was het ook niet.
 • Tis wel een originele versie van CD??
 • Om een oude versie van nav te verwijderen moet je diep in het register duiken en op diverse zoeknamen. Dus niet alleen Norton AntiVirus, maar ook NAV, Symantec, Lu enz.
  Risky als je niet goed in het register thuis bent.
  Natuurlijk gebruikt niemand hier illegale software , maar…
  doe live-update niet automatisch maar handmatig.
 • [quote:04298a904b="s.mart"]Natuurlijk gebruikt niemand hier illegale software[/quote:04298a904b]
  Weet je dat heel zeker. :wink:
 • Ik heb een legale versie en zal de update eens handmatig installeren. Ik neem aan dat dit alleen de eerste keer hoeft en daarna wel automatisch ? Heeft één van jullie trouwens ervaring met de live-update via een router ?
 • live update neemt gewoon de instellingen van IE over.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.