Vraag & Antwoord

Anders (software)

codecs kwijt

5 antwoorden
  • probleem : ik heb net windows media player 9 series geinstalleerd, maar nu kan ik opeens geen MPEG bestanden, geen WAV bestanden, etc.. meer afspelen, alleen nog WMA, MP3 en MIDI... heeft er iem. een oplossing? opnieuw installeren of een herstelpunt heeft geen zin , dat heb ik al geprobeerd...
  • Wat gebeurd er precies als je bv een MPEG bestand wil afspelen? Welke fout melding bv of doet hij niets.
  • Als ik een MPEG-2 bestand wil afspelen geeft hij de error ; "error downloading codec"
  • hoi, ik heb het zelfde probleem gehad. het komt omdat deze media player niet voor MPEG of andere files te gebruiken is. installeer een lagere versie van het proggie. trip. :wink:
  • Ga weg joh, ik heb ook een tijdje met WMP9 gewerkt en het afspelen van MPEG en AVI filmpjes deed-ie prefect, althans onder XP. Het probleem ligt dus ergens anders. En laat ik nou net gehoord hebben dat de WMP9 niet te verwijderen is uit Windows tenzij je een herstelpunt gebruikt; dit omdat Microsoft met WMP9 de omstreden beveiligingstechnieken voor WMA files heeft geintroduceerd, en omdat ze op deze manier proberen te voorkomen dat men deze techniek weer van het systeem verwijdert. :x //edit lees een van de berichten omtrent de verwijderings tactiek [url=http://www.webwereld.nl/nieuws/12458.phtml][u:b1bb3ee882]hier[/u:b1bb3ee882][/url].

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.